Wednesday, May 15, 2019

The New Johnson,s, choose gentle

Nak perkenalkan Johnson's yang baharu

Kuala Lumpur , 10 Mei - Eh tetiba format berita bagai plak kan hahahhahaha .




 Pada 10 Mei lepas , Kak Moon berpeluang ke majlis pelancaran Johnson's baru . Pilihan nom 1 ibu ibu di Malaysia ni telah memperkenalkan Johnson Ultra Gentle yang mengandungi 0% Paraben, ftalat, sulfat dan pewarna pewarna tambahan . So ia sangat lembut utk kulit bayi .







Majlis ni dibuat kat Grand Hyatt Kuala Lumpur . Kali ni Johnson's telah mengambil respon dari 26 ribu ibu bapa seluruh dunia . Maka Johnson's yang baru ni mmg direka khas dengan mengambil kira perspektif ibu bapa . Ditambah pula dengan pengalaman 125 tahun kan . 



Kita org berpeluang mencuba semua rangkaian baru ni . Korang patut cuba lotion Lavender botol purple tu . Bedtime range tu mmg best . Macam membantu baby kekal tenang n memudahkan dia org lena tau . Sebab masa Nain ngan Sarah baby , mmg akak suka sapukan lotion ni atau baby oil lavender ni malam malam . Bukan anak je lena , ngan mak dia sekali lena hahahha . 


Rangkaian penjagaan bayi Johnson's yang bar dilancarkan ini adalah yang paling lembut tau dan piawaian Best for Baby juga dipertingkat . Termasuklah juga dari segi rupa bentuk botol . Semuanya berwajah baru .





So apa lagi yang best n baru tentang Johnson's Chose Gentle sekarang 

  • Pilihan bahan yang bermanafaat : ada minyak semulajadi seperti minyak kelapa dan biji kapas telah dipilih utk menggantikan minyak mineral. 0% Paraben, ftalat, sulfat dan pewarna pewarna tambahan. 

  • Wangian yg mengutamakan ibu dan bayi : bau dia mmg wangi hokey sebab akak dapat test gel mandian dan lotion dia . Mmg bau dia sangat segar tapi tak la melampau wangi dia . Mmg bau baby sangat u ols . Wangian lotion tu pun kekal lama dan rasa sangat fresh . 

  • Pembungkusan mesra ibu bapa : Misti tertanya , macam mana pulak pembungkusan mesra ibu bapa ni . Let me tell u all yer  . Akak mmg biasa mandikan anak sorang2 . So kadang sebelah tangan pegang anak sebelah lagi nak picit sabun . Kadang terpelanting dulu botol tu sebelum sabun sempat kuar kat tapak tangan . Maka kali ni botol ni penekan dia lagi lebar n tak tinggi sangat utk kita tekan . So guna satu tangan aje pun boleh .

  • Produk yang direka utk setiap peringkat umur : Rangkaian baru ni ada khas utk 4 peringkat umur . Dari bayi baru lahir hinggalah yang berumur 6 tahun . Mcm Mek Sarah selalu nyanyi ...rambut sinar bersinar rambut sinar bersinar . 



 Johnson's Cotton Touch , Top-to-toe




Johnson's Milk + Rice dan Milk + Oats Wash and Lotion 


 



Johnson's Active Kids Shampoo 




 Kak Moon mmg selalu gunakan rangkaian Johnson & Johnson ni utk anak anak . Fav akak harus la head to toe tu , sekarang dengan cotton touch . Bau dia pun wangi , bau baby . Best sangat




 Untuk maklumat lanjut , korang boleh ke

https://www.johnsonsbaby.com.my

Rangkaian Johnson's Baby juga boleh didapati di semua Watson 






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...