Monday, May 15, 2006

Alesha Abrieza sudah pergi ...

Dear friend yg ada follow up ngan Fp Zaimah . Ingin saya maklumkan bahawa bayi comel ini sudah pergi meninggalkan kiter semua pada 13 / 5 /06 bersamaan ngan hari Sabtu ..i just found out about this today . At the same time I cried..I also feel glad koz akhirnya Alesha pergi juga kerana tak sanggup Moon nak melihat penderitaan yg ditanggung Alesha .. I hope Zaimah n Hubby redha ngan pemergian Alesha . ..kami hanya boleh mendoakan Alesha dari jauh . Semoga Alesha sejahtera di sana .. AL - Fatihah

Pada masa nih lagu Adibah Noor cam berkumandang kat telinga ...' ingin ku lihat kau dewasa , apa daya tuhan lebih menyanyangi mu '



Im gonna be missing u ..bidadari syurga

http://viruspadu.fotopages.com/

6 comments:

azie said...

Mirah, Azie pagi ni menangis teresak esak...sedeh gilerr...Tp bile pk balik memang dah tiba masanyer Alesha pergi sbb dah lame dia menanggung penderitaan Tp yg azie dpt tau...alesha meninggal hari jumaat. Hari yg baik.
Azie bersyukur sbb zaimah berada disisi anak dia sepanjang waktu ketika itu...hajat dia nk berada di sisi anak dia kalo anak dia menghembuskn nafas terakhir nyer tercapai.
Harap baby dia yg akn dtg sihat mcm kanak kanak lain...Amin

Azie rasa insaf betul bile baca kisah zaimah selama ni. Membuat kita jadi lebih sayang dgn anak kita. Kalau sofea demam sket pun dah rasa susah hati giler ape ntah lg kalo anak masuk hosp mcm Alesha.

harap zaimah n hubby kuat semangat...mari lah kita sama-sama sedekah Al-fatihah..

AzurA said...

yerp..kz pun terkejut seawal pagi sabtu tu bila baca comm dari mamahazique.. kz nak pegi tengok Alesha tapi kz rase tak cukup kuat nak pergi face to face dgn zaimah n Alesha.. sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah untuk Alesha Abriza...

Kasih Aleeya said...

Al-Fatihah untuk baby Lesha..semoga Zaimah tabah menghadapi dugaan ini.. mungkin pemergian Alesya tu perit utk zaimah & hubby, tp itu mungkin yg terbaik buat Alesya..tak sanggup tgk baby sekecik tu terseksa sakit terlantar kat hospital.. sedih sangat.. baby Alesya meninggal dunia 13hb, kebetulan on the 14th kita semua celebrate mother's day.. maybe mother's day utk zaimah lebih kepada pengorbanan menerima pemergian anak tercinta.. sedih nk type, sbb kita pon ada anak, rasa tak tertanggung kalau jadi kat kita.. semoga zaimah & hubby tabah..

...$weE+ 666... said...

i have my own tribute for arwah baby alesha in my FP. al-fatihah~

Anonymous said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anonymous said...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...