Tuesday, May 16, 2006

Kebosanan melanda



Ari nih cam tak tahu jer nak buat apa . Nothing much happened. Kijer masih gak berlambak tapi dah siap dah tapi ada gaks yg lom siap ...ermmm cam bosan sangat tak tahu nak buat apa . Moon duk browse tmpat2 nak pegi vacation jer...i need to take a break ...warggg nak pegi makan angin la rasanya . Otak cam dah tepu ..macam macam lah . Ntah apa apa la Moon nih . Maybe sebab ari nih kat opis tak ramai org ...suasana sunyi sepi ...layan perasaan la nih ..

Pc lak buat hal...fan tak pusing . Asyik merebootkan diri jer pc nih ....shutdown due to thermal event ....duk buat kijer tetiba reboot sendiri . Sekalik dua tuh leh tahan lagi bila dah 3 4 5 kali mau nyer spoil mood..

Last last duk menatap wajah hero nih ..rindu sesangat kat Isk , semalam lepas amik dia kat nursery ..sampai umah dia terus tido. Tak sempat nak bagi makan salin baju semer ...dapat nenen terus tido..sampai la pagi tadik kul 6 baru dia bangun . Cam tak puas jer main ngan Isk ...Isk mummy rindu Isk la...Isk buat apa time nih ek .. maybe semalam dia penat sangat kot . Tapi tak pernah plak dia tido lama cam tuh . So this morning dia bangun terus duk memanggil2 suruh org angkat dia kuar dari playpen ..kalau tiap pagi Isk ajak mummy main tak pegi kijer la..best ar duk umah ..Jumaat Sabtu Ahad ...wahhhh best cuti ..Daddy kata baru duk kat umah ngan mummy 3 hari terus Isk nampak montel ..apa tak nyer duk kasik makan je muahahhahaha



Bila tgk Isk i felt really lucky ...alhamdulillah . It makes me really thankfull with what i had . Kadang bila rasa cam nak marah ..tak sampai hati pun ada , apa la si kecik nih tahu..kalau marah lebeh lebeh bukannya dia faham sgt pun . Kang nanti marah lebey lebey mula la lepas tuh rasa cam nyesal . So now I try to control my temper the best that I can . Anak tuh satu anugerah yang tak ternilai .. jaga la sebaik mungkin kerana kiter tak tahu berapa banyak masa kiter dapat spend ngan dia . So mums ...make ur child happy ..hahahha habih tuh sapa yg nak happykan mums plak....hahahah jawapan nyer dad ler muahahhahahaha

Bye bye ..Luv u mom..
Luv u to Isk muahs muahs..ahaks

12 comments:

ila de cute said...

moon, comel lah gambar isk yg diri kat tingkap tu...

pergilah bercuti, take a break...ila pun plan nak gi bercuti ni...insyallah bulan 8 ni on our anniversary... kalau tunggu kerja kat opis ni abis memang sampai bebila pun tak abis punya...hehehhe

Miss Moon said...

Kiter pun suker sangat kat gambar tu ...it makes me look like a profesional photographer muahahhahah . Hasil dia amat bagus . Kebetulan je tuh perasan lebey

Memang nak pegi bercuti sesangat ...lepak ngan hubby ngan anak ...tepi pantai ker wah syiok nyer. Nak tunggu anniversary kita org bulan 8 cam lambat jer..cam nak pegi la ni jugak

Mama Mia said...

ija pun rasa nak pegi honeymoon la..hehehehe..tp dgn Mia Sara sekali ler.

Kasih Aleeya said...

kiter pon nak giiii..uwaaaa..tension gilerlah.. dari dulu ckp kat hubby, at least genting pon jadiklah, x sampai 1/2 an hour pon.. tp la ni dah mcm2 plak sakit.. x leh pressure lah paru2!!gerrramm.. masa sihat lagi dah ajak...:(... gi bali tkt kene bomb katanyer.. hah dok umah jerlah jwbnyer... (suka gak gambo isk tu.. mcm iklan gitu)..hehe

Kasih Aleeya said...

moon..thanks jadi sifu ok.. jadik dah..heh. tp kan, yg moon aja tu, kita nak kene pegi dulu kat gambo yg kita nak besarkan tu, pastu amik URL dia kan.. kalo gambo tu tak amik dari situ tak leh? i mean tak yah amik dari gmbr2 yg kita dah upload sebelum2 tu..nanti gambo tu appear 2x ler.. satu kecik, ngn yg besar, amik gambo dari my doc ker tak leh?

Miss Moon said...

Fila kena amik url gambar yg dibesarkan kalau tak dia kuar yg kecik . Gambar tuh letak kat mana mana pun tak per (location dia) janji ia dah di upload dalam fotopage ..

Terer la Filla , terus jadik...

Kasih Aleeya said...

hihi... tq.. dah faham dah sifu moon..hehe..

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»

Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...