Friday, July 25, 2008

apa yg saya slalu tgk

Rancangan kegemaran ermmm mcam macam sebenarnya . Kalau di list kan mmg sah sah semer darik channel 733 . Dolu masa Astro perkenalkan rancangan nih tetiap ari tgk hinggalah satu hari dah kena bayar adeh tak ley tgk rancangan org branak, rancangan org buat plastic surgery , rancangan masak2 ...sgt la sedey . So masa dlm pantang moon tamb

ah je channel tew kena tambah RM 14 ...ha ha sangat sonok. Ibarat kalau laki kiter dapat remote astro terus bukak sport ...ha moon pun sama la dpt je remote terus 733. Ni sebab napa moon suka tgk




Perfect Housewife
Sangat la best . Semer housewife nih ada umah yg cantik tapi messy giler . Ingat kat umah aku je yang sepah umah dia org lagi teroks tahap cipan longkong . Anthea nih sangat la perfect ...kalau dia sampai umah aku harus fail dalam white glove test . Sangat suka tgk cara dia kemas ...ada cara tersendiri . How to iron ur cloth , simpan brg semer . Lepas tgk rancangan nih terus bersemangat kemas umah . Pastuh hero moon tlg sepah kan adehh. Sutan pun suka tgk hahahhah sangat la best .
Sangat banyak usefull tips kat rancangan nih .


Licence to grill
Ni pun best cam senang je dia masak . Campak2 then masuk peti then straight to da grill. Nampak cam best je siot je TV nih bagi org terliur ...ngan kaler dia semer la menyelerakan .
Mamat yg tengah sengeh nih la yg suka grill tew . Dia itam bukan sebab dia asyik duk depan grilll hokey . Asal kuar kilang mmg dah cenggitu . Jgn salah kan mak apak dia . Tgk skrg dah masuk TV

Jamie Oliver

Ha mamat pelat nih ..cakap ala ala sembur je air liur atas dishes tew semer . Ha ha jgn mara ya Jamie walaupun u cakap cenggitu i tetap minat kat u . Dia nih kadang main masak cam tak basuh pun kan ...slamba je atas meja tew semer dia potong hahahha pastuh main campak campak . Buley la nko kawan ngan chef wan main campak campak . Tapi campak2 pun menjadi je semer . Kalau moon campak lom tentu jadi cenggitu yer dak last last campak dlm tong sampah ...dushhh

3 comments:

gEe said...

moon..
gee pun peminat jamie tauu..dr dulu lg..dedolu kan..tgk jamie ni..cm geli jee..ye arr..masak tk basuh..main petik dr pokok pstu trus je campak lam kuali..eeee..pstu main gaul sana..gaul sini..celup..jilat rase..mak gee siap sound..ee tk sennonoh!..tp ape nk kata..dia mmg power memasak..tgk dia masak..semangt nk msk tu trus dtg!..kekeke time tu je arr

Realshooter said...

ya...mmg benar rancangan ini best. tapi kalau hari sabtu ngan ahad melepas bola den...

Kasih Aleeya said...

moon..malu nk ckp aku kan kan kan... ada channel cartoon jek..ngn astro ceria..sian tak? aku amik yg package 59.90 sen tuh..reason? sbb aku jarang tgk tv.so x nk membazir.. uwa..... mana nak korek duit byk2 nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...