Monday, May 24, 2010

My 1st contact lense


Ha ha cam jakun je org lain dah berwarna warni dah mata aku plak kecoh pasal dapat contact lense tew pun FREE bukan beli aakkakakakakak

Got my 3 day trial contact lense last friday ...yippe thanks Freshlookilluminate . Sangat nerves kay nak pakai ...yer la tak pernah pakai kan . Harap mata je beso tapi nak jolok mata penakuts aakkakaka .
ha tetiba excited kan tgk mata dia cam cantek je ring tew akakkaka . Ada promotion utk dapat 3 day free sampel kat site dia moon pun isi je nama n jawab 2 easy question n kasik alamat ...walla tetiba sampai terus kat opis nko ha ...senang kan benda free lak tew . Mmg sesuai utk akak utk 1st timer + penakut + tapi nak mata nampak lawa + gatal nak test
Ha sangat senang kay just masuk ke laman web FreshLook and just sign up and u too can win yourself 3 pair contact lenseh illuminate nih for free ...so tunggu apa lagi . Ive got mine ...bila lagi anda ...

Today ai try utk pertama kali nya dalam hidup ini n ia nya tak la seteruk n sepayah yg ai sangka . And rasa sangat selesa ....balik nanti ai amik gamba mata ai yg cam mata uji rashid nih kay ...auwwww

2 comments:

fazilzura said...

wahh ado mato baru yek ..

daku stil x leh le nak pakai .. xreti & x selesa.. sure compom entah kemano2 pegi nye kalau daku beli

ibu 2AZ said...

surelah nampak berseri nih moon lepas pakai contact lense nih..

ina mmg takut nak pakai..huhu..
sejak dah sembuh mata nih..dah free spec lega ssgt..Alhamdulillah..

p/s. ada lagik ke wall sticker roket tuh ek..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...