Monday, May 24, 2010

Ke Zoo Negara

gambar cilok dari FB zaimi sebab moon pun lom sempat upload kan gambo ke lappy ...schedule full kay . Pagi pagi dah kuar tapi kat umah punya la lebat hujan ...perjalanan dari salak tinggi ke zoo amat la "dekat" hahahhahah tapi sebab isk dah tak sabar nak pegi sampai tak masuk umah duk tunggu hujan reda sket . Buat sekian lama nih la baru dia melompat terus masuk toilet bila kena kejut ....isk bangun kiter nak ke zoo . Zasss je dia bangun kay hebat la..kalau nak berjalan punye pasal kan .
ha semer bawak kenderaan ...hahhahah Isk kena jalan sebab mummy bwak 1 je n dia on je . Tgk animal punyer pasal kan
me n with my BFF ..Mai n Ila ....sangat enjoy kay tak der rasa presure langsung dtg sini kecuali nak handle bebudak yg lain perfect ....walaupun hujan but yet ai still rasa hepy bangat .
wah nice pic by zaimi ...
Isk ngan yaya sangat behave so ley la mummy n daddy relax sket
anak anak dah besar so biar je dia org nak kemana ..exploring things..masa nih syahmi dah penat ...kalau tak best je tgk dia org bertiga ...Yaya , Hafiz n Aqil kewl je yer la kan kecik kagi but athe same time dia org pun sonok tgk animals
Isk yg takut2 nak kasik gajah makan akakkakaka
Moon nak kena balik dah sebab ada sedara sutan nak dtg umah skalik with papa n mama ...so kena zass balik salak . Cam masuk amazing race ha...
seperti biasa ada lembaga percukaian ...na cukai belob gergasi satuwwwww..nih sutan tunjuk demo kat isk akakakka tapi nampak pak sutan pun enjoy giler main belon nih akakkaka

Thanks u olsssssssssss sonok bangat sey . Walaupun lewat walaupun hujan lebat pagi tew ...but yet semer nya sangat syok

4 comments:

yantz-yeem said...

wahhh lawatan ke zoo korang yea...bagus bg ank2 kenal binatang...kalo ada geng memg best kan moon...g ramai2 camnie...

☆ lieya latif ☆ said...

sonotnyer outing ngan BFF....anak2 hepi dpt tgk animals....mak2 hepi dapat borak2....

Filla ~ Kasih Aleeya said...

*jeles*.. tapi mak tak berdaya dah nak jalan-jalan..kalo ada wheel chair ok lah jugak..hahaha.. dah beso2 dah anak-anak semua..

Lenny said...

syioknyer... jeles aiii...

takperla.. next time bley pegi kan...:D