Friday, May 21, 2010

Saya membaca Viruspadu kerana

Kerana nih entry khas Viruspadu @ Zaimah @ Jemah @ Mak Mah ...maka ia kaler fink kay ...u pink my eyes

wah punya lama nak wat tak terbuat buat tapi bila tgk buk pilla wat terus tergediks ai pun nak wat ....ok sila baca ek entry membodek Puan Mah

Saya baca viruspadu.com kerana.............
- moon duk follow Viruspadu lama dah masa zaman arwah lagi . Masa tew me n Azie tetiap hari baca perkembangan arwah . Sedih kay ...n dia tabah sangat ..org yg membaca nya plak lagi emo ....then follow lagi sampai dia pregnant skalik lagi n dapat Nica n An Nur ...dolu FP dia viruspadu.fotopages.com/ and viruspadu2.fotopages.com

Suka baca citer dia ngan Laloque ...part paling best aku duk suka baca adalah part u pink my heart ...auw romantis ley compile jadikan novel ya . Pastuh dia nampak sangat manja manja ...elo manja n nyenyeh is 2 different things kay ....n sebab tew ai suka

Dia pun very humble je tak der la nak berlagaks ke apa . Pendek kata apa yg dia citer kan semer ai suka ...even pasal Nica ke pasal hubby dia yg caring giler tew semer mak suka
Ada org tak suka kat dia akak pun tak paham napa . Yg nko nak saket hati sebab org sayang ke dia apa kes ....nko tak der ke . Eiiiii rugi nya nko hahhahahah...bagi moon alhamdulillah cam tew ...ai suka je baca kalau tak masakan duk follow kan ...hahahha ai follow

Jemah nih dolu dolu slalu dtg datacenter tau dolu dolu laaaaaaaaaaa tapi tak pernah sekali pun terserempak dgn dia . Heran kan ...kalau tahu dia nak dtg awal awal Moon siap kan kamera n posing muahahhahahah . Moon tahu pun sebab nampak entry dia amik dambar kat rack ekekekek .Tapi skrg server nko dah tak der sini kan Mah?

1st time jumpa Zaimah masa PS akhir thn 2008 ...perg lawa kay si Zaimah nih ...dah la putih pastuh kan cakap sangat la lembut . Aku yg pompuan nih pun separa cair dengar nih kan plak hubby dia caiiir hokey . Dia pun sangat baik ...cam dah kenal lama ...he he aku la kenal dia thru blog dia 1st time jumpa moon muahahahhaha but sangat tak kekok kay ....see dia nih pengemar pink ...baju pun pink ...
Adik badik dia pun Moon baca ...dari Ceeramoon ke Kak Lang aka Bigmouth ke blong Bg Lang ke blog Sepet ...tetiba Blog Qery cikgu handsome tew pun mak baca ...then adik lelaki dia ...then blog Laloque pun ai baca hahhaha habih nko ....satu umah ha ...

Kenapa saya mesti dipilih untuk menang Belkin G Wireless Modem Router?

Sebab saya ada banyakkkkkkkkkkkkkk gambar awak Mah ...saya ley hantar ke mana mana majalah n ley edar kan kat semer org huahuahua tetiba bunyi ugutan plak akakkakakakkak tak la kalau rasa nak bagi pun vley ....sebab last week moon ke Low Yat n ai nampak berapa harga modem nih ....rugi kowang tak tryyyyyyyyyyyyy ....

the main reason for this entry just nak bg tau kenapa saya baca blog Jemah ...so kowang yg nak try ley masuk ke blog VP kay

Mah kalau u rasa u nak kasik ai menang u kasik la Modem nih kat kwn ai si Mak Yong Fillanie tewwwwwwwwwwww sian dia sarat tew kang mengidam ngidam modem nko Mah . Mak tak pa mak dah ada akakakkakaka tapi saja meggatal ekekke ...ingat tau kasik Fillanie . Sian nanti umah dia 2 tingkat pastuh ngan bb lagi sian kan akakkaka

6 comments:

fazilzura said...

wahhh suke itu pinky2..

Lenny said...

erm... aku pon terpanggil nak buat entry nieh.. utk fillanie...

tgk berapa ramai dah sayang buk pillanie..:D

Eri-chan said...

wah belkin tu ya..kawan i sudah beli..semua adala..tp kan tak sampai sebulan dah problem.. now kena pergi low yat balik utk amik yg baru...kesian dia..Rm300++ kan?

Filla ~ Kasih Aleeya said...

ya ampun.... korang nieh...mcm kene ugut ngn fillanie jerk..hahah... ni undi kesian nie..hahahha... idok ler Pn. Jemah..kalau i menang..nanti i dibenci masyarakat..huahahhahaahh... tp fedulik lah kan? hahahha... karangan moon ni best.. boleh menang ni..
psstttt moon, kalo ko menang ko jual kat aku taw..hahaha

Miss Moon said...

erin b biasa la kadang ikut nasib jugaks . Janji ada waranty it should be no problem

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...