Thursday, September 23, 2010

IKEA 2011 catalog

ini yg mengoda ....semer item below RM 50 ...kalau nak tgk yg lain sila la ke CATALOG IKEA 2011

nak nih sebab saya nyer dah 3 4 biji terkorban

ha nih nak letak kat dapo ...penuh kat peti ice ai kijerkan
ha nih dah jadi mulahhhh
nak beli 2 lg sebab nak ltak dlm bilik2 yg lain ...sian kalau org dtg tido dalam gelap kang

ha nih mmg wajib sebab umah tak der coffee table ...kesian kan . I prefer this one ...simple je . Mak tak suka la yg krawang2 ke berkaca ke hapa

hahahhah suka kaler ijo dia

see sooo mulahhhh lawa plak tew

wah tak ley tahan tgk benda kecik2 cam nih

nak nie nak nieeeeeeeeee

ini lagi la tak ley tahan woooooooo

ini pun suka

sangat lawa utk Isk n Yaya

dan sebab utama saya ke IKea ....adalah kerana
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
--

ini bendaaaaaaaaa yummmehhhhhh

Pak sutan , beli kan la mummy ini
tapi kalau tak dapat yg nih pun tak pa ....tgk saya pilih mulah mulah saja ......tapi kalau daddy nak kasik hok nih pun vley


11 comments:

Gieyana said...

nk juga meatball tue..kesemua brg kt Ikea tue akak pon nk laaa....huhu

Min Hamzah said...

nak jugakkkkkk....ai ada gak tgk semlm...fuyoh mleleh tgk...x leh jadik...dpt gaji jom pi serbu IKEA...

zeera said...

kak moon anda buat sy geram juga ye dgn meatball itu. wahhh..so sedap.
dari bulan puasa lagi i craving nak mkn benda ni taw. haihh. -.-

mesti tejah ikea secepat mungkin ni!

Anonymous said...

Huh.. turun sploh hengget tu meja LACK tu... cik elly dah rembat 2 dah aritu.. kalu tak tambah sploh hengget g dah bley dpt 3 biji! manyak lugi woo..

Bai said...

ades pengsan. manyak mulah!

Ayu Safieza said...

he3....nama je duk jauh, dah cousin kan? Actually raya baru ni che yah dah start pakai vanlig jug tu and dgn mugs and gelas2nya sekali....murah kan? Memang mas dari awal raya lagi asyik meng-book-mark-kan link ikea je ni...

Mmg cantik corner space bench work yang muny minat tu....I wish to have one...sbb jauh jer ni payoh sket.....larat beli kitchen aids jer la utk rumah for now...:)

genny da bomb said...

no no noooooo!!!!ohh pejam mata..huhuhuhu..moon ni saje je tauuu

ibu 2AZ said...

samalah entry kita..hehehe..psl ikea jugak..tuh lah brg lama nak..hage murah gilosssssss..next week lah ku terjah sana..hehehhe

yunz_02 said...

hi kak moon!

silent reader and 1st time komen ni :D

i just came bck from ikea yesterday. and giler shopping smpi lari budget.. a small lil things tu la yg menjadikan ia lebih byk and budget larik.. kekeke..

but then yesterday was heaven la kak moon. sila la pegi hehehe..

ila de cute said...

moon, samala kita...ila kalau nengok katalog ikea mmg asyik berangan aje...hehhe

POSH76 said...

Ni yang buat nak terjah IKEA ni huhu