Friday, April 26, 2013

Peluang memenangi 1 kotak EPhyra


 
Hari tew kan ai ada bagitau yg ai tgh cari 3 pembaca bertuah utk mendapat 1 kotak Ephyra percuma setiap sorang....ini adalah utk kowang merasai sendiri kelebihan n kehebatan Ephyra nih . Mmg semer org yg beli semer berpuas hati dengan hasil nya . Mmg berbaloi baloi

So sapa yg rasa skrg nih kulit dia org bermasalah cam kusam ke ada jeragat ke ...kering ke ...berjerawat ke ...ada kedutan dah ke

atau mudah letihhhh n lesu n rasa nak sangat something yg leh boost kan energy

maka kowang ley joinnnnnnnnnnnn

3 kotak EPhyra ( ada 30 sachet kat dalam utk sebulan bernilai RM 200 ) bakal menjadi milik 3 pemenang / readers betuah blog Moon

Macam mana nak join neh ?

senang aje :

1 - Sila follow blog Moon bg siapa lom jadi followers


2 - Email kan gamba terbaru anda kalau boleh bare face / no make up  ya ..pakai kamera phone pun vley tapi kalau vley yg clear la ek . No filter ...no camera 360 siap glowing2 ...atau di edit ekekkeke . Ini utk memastikan sama ada anda layak atau tidak ...kalau kulit dah cantek n gebu cam artis korea harap maaf ek akan di reject serta merta ...hahahha gitewwwwwwwww

E Mail pada moon di : moonpunyerblog@yahoo.com
Subject email anda : Peraduan Ephyra 


Sila sertakan Info:-

Nama :
Umur :
Masalah :
Facebook / Blog :

3 - Tarikh tutup  2 Mei 2013 . Sila hantar kan penyertaan anda sebelum tarikh tew ya . Gamba2 anda akan di pilih oleh moon dan owner Ephyra...utk memastikan anda layak utk menerima 1 kotak Ephyra iatu bekalan utk sebulan .

4 - 3 pemenang akan di pilih utk setiap kategori umur

1 - 20 - 30 tahun 
2 - 30 - 40 tahun 
3 - 40 - 50 tahun

All the best kowang .........nanti pas solat zohor tew jgn lupa snap gambo dulu ...atau pagi2 besok sebelum bersiap  nak ke opis snap muka dulu ya .........tapi bg yg bertudung tew tak pa snap je gamba pakai tudung sesiap janji nampak muka kowang ..

jgn lupaaaaaaaaaaaaaa mail me yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 comments:

Kitty TT said...

sis mcm mana kalau tak ada blog sis? - kitty-

yun said...

moon...dah email and nak join...
tapi naper followers tak nampak,so tak leh nak follow..

MsFigure said...

Salam..saya dah email aritu tapi lupa bagi alamat blog..
My blog address is msfigure.blogspot.com or ratuemplop.blogspot.com

Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...