Tuesday, June 10, 2014

Beli langsir murah

Tq semua yg datang ....n kali nih mmg ramaiiii sangat yg datang sampai semer staff tak berenti la dari 11 pagi sampai 4 ptg ..tuh pun lanjutkan sket sampai kol 5 ptg sebab kol 4 pun masih penuh lagi

Tapi kali nih Sabtu agak sesak kat Jalan Tar . Even pegi kol 11 pun dah penuh ...ada apa apa ke kat sana ek . Ke semer dah dtg balik ke KL .

kol 11 tepat Ketan dah call ...moon u kat mana , can we cut the fabric now ...tetiba rasa cam kedai mak plak ...baik sungguh la tuan bos .... ada reader u dtg dari kol 10 ... . Cepat2 moon naik . Semua dah mmg chup dah nak kain mana semer

cik yaya dah sebut lapa lapa ...makan roti dulu kat umah pun mmg tak jalan . Mmg ikut perut mummy kamu sunggu la Yaya ...apa apa pun nak nasik jugaks dulu ... TQ pihak Sarah Hughes Globe mmg selalu je sediakan makan utk my readers ..yer la pilih kain bukan 5 10 minit kan ....so mmg makan masa berjam ....so lepas pilih kain misti lapar kan . So kalau husband n wife dtg ...sementara tunggu bini siap pilih kain . boleh la sang suami gie makan dulu

kali nih lega sket sebab pak sutan dlm exam week so dia free masa nih . Bila dia ada ok la sket kan ....siap dia nak gunting ngan kayu ukur jugaks sebab dia tgk semer org globe bz tak cukup tangan duk potong kain 
 bergamba dulu sebelum makin penuh dalam nih . 

 
 kebanyakkan gamba nih moon amik dari Mida ( jubah biru  )  . Moon bz that day ...moon ada print coupon dalam 40 keping tapi kol 1 dah licin dah kupon cam ner ...

ramai yg bawak mak datang ...bagus la korang . Mak korang pun happy je dpt langsir .

Ada sorang tuh bgtau ...mak saya nih akak mmg hantu langsir

so makcik cam mana ok tak langsir kat sini

hishhhh mmg ok sangat la ...kain lawa lawa pastuh murah plak . Macam tak percaya je ...

ok tgk gamba dari phone plaks ....
 
 semer dah di letak kod rahsia ...B M P blog moon price ....so semer dtg jumpa moon mmg moon kena explain dulu
 nampak tak ada tampal sesiap BMP tuh ...

 masa nih Khan duk potong 25 meter kain upholstery tu ...

25 m X RM 63 = RM1575

tuh dia bapak mahai ....tapi korang kan readers ai kan ...harus la dpt diskaun

25 m X RM 25 = RM 625

jimats kannnnnn mmg berbaloi baloiiii


 kain nih RM 6 only .

 
 
    
 
 
 Tq Apit ...Tq Sukma sebab sudi dtg . Sukma nih la yg make up kan moon last time .

 
 
 Ceeramoon n Kak Lang pun dtg ...tq ceera ...berapa kali korang tuka pilih langsir ...langsir ceera pilih tantek hokey . Baca entry Ceera di sini

 TQ semer yg sudi dtg ....readers dari Ipoh pun datang .

Sorry kalau tak sempat tego n sembang ngan semer sebab hari tuh dah rupa cam open house moon plak ...bz layan tetamu kekdahnya kan ......

hope semua berpuas hati

kain 3 hengget nih mmg laku ...mula mula tuh kemain tebal ....pukul 3 lebey dah gondol dah hahahha

kain langsir silver yg moon share tuh pun sangat laku ...semer duk cari mana kain langsir mcm kak moon tuh yer ....auwwwwwww

sapa yg terlepas tuh mmg rugi sangat tauuuuuuuuuu

 
 

 tq semua ...

langsir murah kl
beli langsir murah

7 comments:

Kuazue Mohd said...

hihihehehehe... kita x dapat cari langsir yg kita mau.. budget semeter rm5 atau 6 tiada tema kita kat sarah,, huhuhuhu.. sodeh nyer.. nak amik yg lebih dari tu.. pengsan la.. over budget.. umah kita pakai 45meter kain bidang 60" selayer langsir utk hall ruang tamu jer...byk sliding.. so kena cari dlm rate rm5/6 jer... tapi serius.. bes..jika budget besar.. seronot tgk kawan2 pilih langsir.. tq moon n sarah..

nieda said...

Wow...ramainya

Yanti Isa said...

sedih tak dapat join sama kali ni ..

Mimy Hamid said...

dah plan nak datang tapi tak diizin kan husben kita warded denggi terus lupa...

A.I said...

nyampahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! takde rezeki nk serang :/

Zanira Noh said...

Tq moon. Nnti klu globe buat sale. Bgtau kita lg kikiki

Nurul said...

Kak... Bagilah voucher bulan jun'14 please... Nak masuk rumah baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...