Tuesday, March 17, 2015

Laporan Jualan utk Moonpunyerblog di Sarah Hughes Globe

Laporan penuh baru nak buat hahhahaha ...ini adalah masa sale 8 hb mac 2015 ..hari tuh buat laporan separuh je

yg pasti nya skrg ramai dah tahu pasal sale nih n semua pun happy sebab dapat beli kain kain yg cantik dan berkualiti pada harga yg sangattt la murah tak masuk akal kadang2 hahahah

Badge VIP moon punyer blog pukul 12 dah habis licin ....padahal moon bawak 80 pcs tuh . ....kemudian tambah plak ngan kad blog moon dalam 100 pcs pun habis . Dia anggarkan dalam 250 org dtg or maybe  more


kat dalam nih mmg padat la ...sampai semua pun kena tunggu utk kain di potong hahahha ...lepas pukul 3 baru la keadaan kat atas nih bertenang sket hahah


 
 
 
 
 Dari pukul 10.15 am dah ada org tunggu . Moon sampai pukul 10.30 am masa tuh pun dah penuh n semua duk usha kain dah . Dah siap siap chup nak yg mana satu
 
 Tapi sila take note ya . Harga special tak masuk akal nih hanya pada hari jualan Moonpunyerblog yang biasa nya 1 hari sahaja . Bila kah tarikh sale tuh ...korang kena slalu intai kat blog nih . Sebab biasa nya Moon mmg akan announce 2 atau seminggu awal .

 tempat yang paling hangat sekali , harus la bahagian kain katun . Bahagian nih la yang pertama sekali gondol

 permandangan org pegang sekayu kain terus mmg biasa di atas nih time sale hahahha kadang kiri kanan heret kain .

 pukul 2 lebey cam tuh ada tarian singa ...yer la masih dalam CNY celebration kan ...pandai depa terus pie terkanm mesin cashier hahahha
 ramai jugak yg tempah terus utk raya
kain nih bukan sikit ya ...tgk je la berapa banyak roll kat bawah tu yg dah gondol

 
 Mr Doshi is so kind siap perkenal kan Moon kat semua org ngan semua tenant kat bangunan nih . FYI kain langsir nih adalah di bahagian lvl 7 ...tapi di bahagian lvl 6 adalah bahagian alatan perkahwinan kira anak beranak syarikat bunga riben jugak la nih . ..nama kedai barang kawen kat lvl 6 adalah Celebration

    
 bergamba kenang kenangan gitu hahahhaha
motip bergambar ngan roll yg kosong ? hahhahahah

 bersama team Sweeto n Teego n Hajra ...dia org mmg dah berkamppung kat ground floor dari hari jumaat ...so hari Ahad dia org naik kat atas . Nanti moon wat entry khas ya sebab according to Atie . ...skrg Tart Nenas mama dah bertuka brand menjadi SWEETO


bergambar dengan sebahagian staff yg mmg duk bz dari pagi sampai ke petang ...tq korang

habis event ...kije mak belum habis lagi . Naik kat atas plak bahagian management utk mtg plak . Sempat Ketan n Madam Sarah tunjukkan new collection yg akan datang ...yg pasti nya sangat cantek n meletop n high class ...

Tq semua yg datang ya ....

i hope korang suka n dapat jimat banyak ....




14 comments:

Leeza NM said...

Wahhhh....salam moon memang teringin gilerrr nak join shopping langsir ni... Nanti ada lagikan... mengharap ada lagilah hendaknya. Akk baru bukak tabung langsir..kakakakaka... Cukup tabungan nanti pasti akan ku follow la uols seme shopping... :)

Rina Pretty Healthy said...

seronok tengok orangb elanja langsir..

tak sempat aritu nak datang kak moon sebab ada kenduri..

huhuhu.. rugi betul...

http://www.rinaprettyhealthy.com

Suffiah zee said...

NAkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sgttt pegi...tp tak perasanlaa laaa ri tu...so sadddd

Sima said...

Nak sgt join.. tapi blom mampu nak redah jln TAR sorang-sorang :D

tengku afza engku yusof said...

salam kak moon... sy terasa dan teringin sangat nk tau... bakpe sarah globe ni sokmo wat sale? nak senang cite, cmni la.. mari mane sarah globe nk dpt untung kalu asyik wat sale dgn jualan langsir rm10/meter... plss kak moon story skit... huhuhu.. teringin sgt nk tau.. thaankks.. sayang akaak.. hik3

hOtMaMa said...

wowww best nyer Moon!! len kali kalau ada lg teringin la nak serbu sarah hugies globe!

zeera lily said...

lama dah tak pegi jalan tar...
rindunya sjopping sana

blogwalking invitation to blog zeera :
http://belogzeera.blogspot.com/

Miss Moon said...

Leeza NM

Jom jom ...lain kali kalau ada sale dtg tau

Miss Moon said...

Rina Pretty Healthy

tak pa ...nanti ada rezeki ley dtg sopink

Miss Moon said...

Suffiah zee

alllaaaaa suffiah , nanti kena slalu jenguk blog akak tau hahahhaha tgh mengumpan neh hahahhaha

Miss Moon said...

tengku afza engku yusof

utk mu akan akak wat special entry nanti hahahhaha alamak boco rahsia kang hahhaha

Miss Moon said...

Sima

meh la ...ley naik lrt berenti kat SOGO

Miss Moon said...

hOtMaMa

jom la lela oooi asek tgk kek je kan ...apa kata kita tgk langsir plak

Miss Moon said...

zeera lily

misti zaman muda remaja je pegi jalan tar nih kan ....ronda2 pasar malam auuwww

jom la join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...