Tuesday, March 31, 2015

omak aii besar nya ular

nampak nih kat internet ....alahaiii terus meremang bulu roma

 berita selanjutnya boleh baca kat sini 

salute la kat akak JPAM tuh ...berani betul dia tangkap ular . 

Pastuh tadik dalam group whats app sekoloh rendah plak duk share gambar ular dalam meja budak sekolah ...alahaiiii scary nyer .

Dah la beberapa minggu lepas masa moon nak masuk kereta ...terasa cam nak intai dalam longkang depan umah . Bila tgk je mmg terkejut sebab nampak sekor ular warna hitam panjang jugak duk cuba keluar dari longkang tapi tak boleh ...pastuh terus dia menyusuri longkang tuh ( wah menyusuri ingat ular tuh bersiar siar ke )

Skrg kan tgk musim panas kan . So mmg ular nih semua nak berlindung n cari tempat yg sejuk sket

Pak Sutan ....jom balik karang gie beli blerang . Takut laaaaaaaaaa

1 comment:

Nurizzah Majif said...

kawasan rumah kak moon dekat ngan belukar ke? Iza belakang umah bukit yang sedang ditarah, mau banyak binatang keluar singgah cr tempat berteduh. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...