Tuesday, February 21, 2017

Goblin n Hawarang OST

Goblin

Takley move on ngan demam Goblin ni. So far the best drama la utk tahun ni. Nanti kalau ada lagi drama best tak tau la kan  . Tapi kalau ni duk asyik dengar OST ni mmg sesuatu sangat hahaha

So u ols suka juga kan. Ni akak share ngan u ols. Nanti sambil buat kije boleh dengar. Pasang earphone n buat kije auwwwwww


Lagu pertama , lagu trademark Goblin. Tune pertama tu best. Korang suka kan ....sebab akak kumpul semua utk u ols kan kan kan .

KLIK SINI untuk tgk drama Goblin


Goblin, Stay With Me


Goblin, Beautiful  Life
Shila Hamzah pun ada cover lagu ni SINI



Goblin, I Miss You


Goblin, Round and Round


Hwarang

Hwarang ni pun best. Tgk episod 1 and 2 pun dah tersangkut. Time Kwang Soo mati akak nangis u ols. Kwang Soo berlakon ngan bagus sekali. Ingatkan Kak Moon je nangis. Bagi adik ipar tgk dia pun nangis. Siap msg....akak jahat bg Umi tgk citer ni ...Umi nangis banjir dah tgk Kwang Soo hahahah

Terus dia pun sangkut tgk. Siap balik cuti sem dia bagi Mama jangkit sekali. Ni mama pun duk tgu episod hahhahaha

selain jalan citer best, hero handsome handsome .

KLIK SINI untuk tengok drama Hwarang

Hwarang, Its Definitely You


Hwarang, The Divine Move



Hwarang,



Legend of The Blue Sea

Ni pun best. Sebab suka Hero n Heroin dia

KLIK SINI untuk tgk Legend of The Blue Sea



LOTBS , Love Story 


Bonus Track, sebab ada jumpa 1 album terus. So akak simpan utk sendiri dengar bila nak feeling2 muahahhahahah

Moon Lovers: Scarlet Heart 


Scarlet Heart, Forgetting You



oooopsss list dah jadi panjang. I better stop now hahahhahahahha


p/s:
Oh ya siapa anak anak ada Ekzema boleh baca kat sini. Tadi  ada baca Ekzema pada bayi kat blog mama kembar 3. Hari tu ada member tanya ...so nak share ngan u ols

8 comments:

izma said...

kak moon, hwarang spoiler detected here. hehehe. sy xtgk hwarang lagi. sobsobsob. Goblin mmg super best!

Eliss Mie said...

Kita sangkut kat tommorow with you pulak..adoiii.. dah la br main 6 episod..yang kat atas ni kita dah tengok goblin dan tlobs..

aLin arLene said...

macam tau jer kita tgh buat keje sambil dengar Goblin OST Full Album...bukan semua lagu sedap tapi yg few tu memang berhantu nak dengar ulang2...huhuhu

ibh_sue said...

Omg goblin..still belum boleh move on jg lagi . Hehehe besttt

Chekgu Azrine said...

sekarang layan innocent defendant...best gilak!

MrsEnoxis said...

Goblin nye OST memang terbaik la..sekarang tengah duk layan cerita Secret Hotel..OST dia "Trap" pun best!!

kaeroul. said...

akakkkkk thank youuu la sangatttt. saye pun tak boleh move on plssssssss drpd goblinnnn

dorsett pink said...

saya tak tengok lagi cerita ni. nanti nak ayan jugaklah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...