Monday, June 30, 2008

arrr weng ar ari nih

sangat sangat tak sukerrrrrrrrrrrrrrrr waaaaaaaaaaaaa ...ntah napa terajin bayar kereta utk 2 bulan ....waaaaa
Moon wat payment thru maybank 2 u mmg dah bertahun dah bayar keter kot sitew ..ntah napa ari nih 1st attempt dia kata unsuccessfull...so moon pun bayar lagi skalik ...bila tgk internet transaction history ada 1 je utk payment keter ...tapi bila tgk acc sumarry duit dah kurang ...aiiik lain mcm je . So masuk tgk today transaction kat acc detail....adoooiiyai mmg ada 2 kali . Aduiiii baik hati nyer .

Mmg la nanti bulan dpn ley skip bayar tapi bulan nih kewing ar ...

so saya mmg tgh weng . kepala tgh pening denyut2 semer ...saya nak balik umah tidoooo

hik hik ....puan moon ley ke awak balik tewus tido karang hero ngan heroin tew sapa nak tgk .....

daddy tlg tgk kan anak anak ek ....mummy sangat tgh weng nih ....sedey tgk balance dlm acc saya kurang . Tak pe la saya redha je la kan sebab salah sendiwi ...tak pa la mummy anggap cam mummy baru lepas shoping banyak tew ....waaaaaaaaaaaaaaaaaaa saya nak tido ...nak neutral kan diwi .

2 comments:

ila de cute said...

alamakkk.... hehehh takpe, next month moon kayoooo

Lenny said...

hehehe.. tuhla.. next month ada lebih plak kannnn....