Wednesday, October 08, 2008

HANbag percuma ...betol ke

ntah ...try je la kan

here's the link ..mana tahu ley dpt handbag percuma

HANDBAG PLANET

3 comments:

Lily Satrina ® said...

BETUL Moon!

tapi, mereka akan choose randomly dalam banyak2. computer yg buat tu semua..

semoga awak terpilih. ke saya pun terpilih jugak..??

awak create email dalam 20 yg baru. so guna semua sekali. kebarangkalian nak dapat tu, banyak lah sikit kan?

hihihihihi..i terror bab trick2 bodoh nak claim gifts ni..

cubalah..kot malas nak create email, pinjam email kawan lah!! hihihhi..

love love

Lily Satrina ® said...

tapikan awak...applied in US saja..

kempunan lah kita berdua xoxo

Miss Moon said...

la yer ke tya ...moon kwn yg kasik nih ...dia suh test . Moon test je la ekekkekek tak prasan plak hanyak utk US sajaaaaaaaaaa waaaaaaaaaaa