Tuesday, October 14, 2008

My Aw survey

Harus la apdet kan cam na hasil nyer kan .

As i promise , moon dah jumpa dah Fotopage sorang mamat nih . Dia buley buat banyak duit .



Klik banner atas nih utk tahu lebih lanjut . Register je tak yah bayar 1 sen pun . Meh la try .

Bukti seperti di bawah ya . Lepas tgk nih lagi la saya berkobar kobar nak wat AW survey nih

Untuk more info n more pic sila ke fotopages Mohd Hilmi . Ha tgk dia buley dapat duit kenapa tidak kiter . Yer dak.

Yesterday Sutan dapat mail from GOOGLE asking for info sebab nak BAYAR ...yey . Rajin pak sutan buat google adsense . Memula moon bising apa la dapat berapa sen sangat tapi berkat kerajinan n kesabaran dia ...dpt la hasil bukan kena wat kuar modal pun . The best part is that di bayar dalam US Dollar u ollls. So klik la link kat bwah nih . Bila korang klik dapat la generate se sen atau dua ..thanks . Sila klik ya ...............setiap klik anda tew ada nilai tau ....tocei tocei ...

ARTICLE - pelbagai article utk bahan bacaan
MESOTHELIOMA - article juger



2 comments:

Linuxster said...

waaa...ramainya downline...hehehe...goodluck...den punya baru sikit jer...hehehe.. malas nak check survey selalu

yantz-yeem said...

wah gud job nie moon...moon kita masih x paham paypal tu la..camner eks...leh x moon terangkan details...sbb takut misunderstanding plak