Monday, December 07, 2009

At Danish n Dziya's House







Peace ....Isk mmg kalau terlebey hepi n di suruh senyum ...ha cam nih la jadi nya ...terus tak nampak mata. Kali ni mummy bawak Isk pegi party Dziya ...wah besa sungguh umah auntie Eita ...lawa plak tew ...Isk sonok sangat ...sebab dapat jumpa ramai kawan .
Ha kawan Isk ni nama dia Haikal ...Isk suka la main ngan dia . Tgk kita org sangat heppi kan...Isk tak sempat nak bergambar ngan Akif ..
Haikal ...wat peace cepat ...mummy kiter nak amik gamba ...best wo umah Danish ada umah kecik ni ...mummy beli la satu ley la Isk main ngan adik ...beli la mummy ( Mummy said : alooooo ingat 5 hengget ke harge nya ...insyaallah kalau ada rezeki lebey mummy belikan ..tapi tak janji hahahhaha)
Yeayyyyy we love to partyyyyyy ....Danish awak ada tau tahi lalat la atas bibir ... ( Isk panggil Danish as Dennise )

Mummy wat la kolam cam nih ...Isk suka ada queck queck ada fish ...ahahaa masa nih mummy tak kasik Isk pegang2 duck tew ...Isk sedey ...Isk nak pegang je
Nih la papa Syasya ...Uncle Zaimi n my Daddy
Daddy kata nih ada lah ex bos dia ..fav semua org
Uncle ...bila ley tumpang naik kereta uncle neh?
Outing with Moon
Agak nya kalau saya ajak kowang outing lepak kat taman sambil melayan anak anak berkejar kejaran , kowang nak tak ...sambil tew u can bring ur camera n ur kids ...kiter snap sama sama ...anyone intrested....hahahahah FOC la sayang ...takkan kena bayar kots ..tew pun kalau ada yg berminats ...Sutan bagi cadangan nih ...but Moon segan pun ada ...sebab bukan pro pun kan ...tapi kalau sekadar ala santai ...misti sonok kan ...tgk la dolu cam na

12 comments:

shafahanz-iman said...

teringin gaks tue Moon.. bile?boleh kenal-kenalan.. tp takut clash ngan keje je.. waaarrrgggghhh...

Mama Hakimi said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeee... nk join moon... kalau jadik roger ek!!! best.. best!

fazilzura said...

besh ... tp malu kalau nk suh kuor kan kemera... kamera daku murh and biasak2 jek .. huhuhu..

** wah meriah kete putih itu

JJay said...

cantiknya gambar moon ni...tingin nak belajar amik gambar cantik2 cam moon..terang n jelas...

FirDa FirDeeNa said...

nak3...lgpun kitakan berjiran...pe salahnyer meet 2getha for a chit chat kan...cdgn yg sgt2 menarik!!

Kak Rozana said...

nakkkkkkkkkk...nak gak... hehe tapi mesti moon penat melayan akak nanti (bukan melayan budak2) sebab akak akan tanya moon macam2 tang cara-cara untuk ambik gambar yang cantikkkkkkkkk macam yang moon ambik tu.... hehe

cintaKusayangMu said...

mauuuu.......xmalu ni..qis nk jerit kuat2 kata mauuu......hehehe....

ibu 2AZ said...

best gak kalo leh join..tp malu pun ada hehe

Nadimah Mahmood said...

kalau jadi let weols know ok!

iswatie "colours of life" said...

dah jadik ka nih? nak jugakk.....coz dah lama x sembang2 ngan ko moon

Munirah Abd said...

kak moon kita nak join..tapi kita xde anak..boleh x??

Sally said...

nak gak moon.bila..bila..really excited ni..