Tuesday, December 28, 2010

Amik adik kat Kolej Mara KUlim

di suatu petang ...me n pak sutan g amik Umi kat Kolej Mara Kulim

hahhah klasik je bangunan hostel pompuan. Siap bisik kat Umi ....Umi awat scary sangat bangunan ni

ramai kawan kawan umi turun anta kan umi ...sempat la moon bodek dia org suh lompat2 sket. Kakak ipar Aminah mmg happening kan u ols........tetiba


wah tetiba je mak rasa jadi muder remaja hahah



maklum la di kelilingi adik adik hahhaha

kanak kanak riang ...kata dia org ...pose style kay gee ..

pastuh ada la acara kenen kenen kan kan kan ...tak pa jgn malu kakak ipa aminah nih sporting org nya muahahhaha ....
nih apa style mak pun tak tahu ...layan je
wahhhh so sweet la


KD( ketua dorm ) dah nak pegi ....group hug


tgk dia org duk nanges nanges mak pun nangis ...moon mmg fail bab nengok org nanges sebab mak pun akan sama nanges ...

6 comments:

fazilzura said...

waaaaaaaaaaaaaa tgk yg last tu terus daku pun nangis, tingat kenangan lamo , dh le mmg mood agak swing now.. huhuhuhu

* but zaman dok hostel le kenangan paling indah

Anonymous said...

eh kolej mara kulim...tmpt matrik saya dulu nih....waaaaaaa

-ex KMK 97

aQueen said...

salam..cik moon.... kalau ke Kolej Mara Kulim boleh la tido kat homestay yg hanya 5 minit jer dr Kolej Mara tu.. jemput la singgah ke http://seriembunhomestay.blogspot.com ye..

NikNadimah said...

uik adik moon kat sini ker?adik ipar ai warden kat sini.tp xtau la kolej mana kan.dia slalu ajak budak2 dia mkn kat umh....hihihi.

Pusat Usahawan MARA Negeri Sembilan said...

salam, jemput singgah atau follow blog pusat usahawan kalau suka..

http://pusman9.blogspot.com

N A N I said...

ahahaha. kenal mereka semua! :)

satu blok E tu...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...