Wednesday, December 22, 2010

gula gula jongang jongang jongang

halimah gg jongangggggg



ini bukan puting nyot nyot but is a candy ala lolipop tew ...sangat kiut kan ...ai love it so much tapi biasala kan bila nak carik lagi skalik dah tak der plak kat kedai runcit kat umah ...kat mana lagi ada ek ...kowang pernah nampak tak ..

4 comments:

SuNsuRiA said...

hehehe... so cute.. mana dapat lolipop ni?? mesti org tgk akan terkejut n tergelak.. ;)

||imanja|| said...

hahhaa kelakar laaa...tapi cam takot pon ada

++eden|essey++ said...

kak moon..lolipop ni ade kt kedai borong makanan ringan tuh....arituh ja beli kt area sri rampai, wangsa maju....mase tuh tingat mcm gambo baby cute dlm intenet....tgk lak die jual byk..so tnye la bole beli satu ke..trus apek tuh ckp..boleh...hihii...tp gabak sgt kn...

Miss Moon said...

++eden|essey++

yer ke ....wah nanti mail kan ke akak harger dia ek ...sebab dah janji ngan anak anak buah nak belikan utk dia org . Skalik pegi dah habih laksssssssssss sian dia org tunggu mana gula gula jong jong jong nih ekekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...