Wednesday, August 26, 2015

Ephyra Gala Dinner 2015

Hhaha ampun , baru nak up.

Tq Amiza sebab sudi ajak Moon pergi Gala Dinner. Masa dapat tahu dapat jemputan tuh terus gelabah ...alamak anak anak nak letak mana. Kang letak nerseri pitam nak bayar ot hahahah. Sekali Pak Sutan kata takpa n dia bagi green light. Katanya dia akan jaga bebudak....tq tau darling.

So takder nak cari baju ke apa pun sebab tema sama ada turqoise atau merah hitam. So pakai je la apa yg ada. Asal nya kemain nak gie make up bagai kat VJ. Sebab ari tuh ada beli barang victoria jackson n dapat vip card. Dia kata boleh pergi make up free je. So Moon google n katanya ada kat KLIA2 n dulu pun moon pernah nampak. Sekalik pergi depan Jaya grocer klia2 tuh dah tutup. Frust kemain...kalau tahu mak pergi je kat Alamanda tuh tapi segan plak nak make up tgh2 watson tuh kan. Tak pa la tabahkan hati kita make up sendiri je la...pusing2 muka cam tuh jugaks hahahhaha

So balik umah make up dulu then tgu anak anak balik sekolah. Nak ponteng tak boleh sebab minggu exam sekolah kafa kan. Gigih la Moon menempek bulu mata palsu bagai....nasib beli sekotak bulu mata palsu sebab masa nak pakai,  3 bulu mata  jahanam dikerjakan hahahha. Kalau la ku tahu begini...harus suruh lenny je make up kan. Tak pa la ....simple2 je kan.

Lepas amik kids terus ke Cyberjaya amik Pak Sutan n terus ke PWTC.Muka pun berpeluh2 hahahha nampak sangat jarang make up. Kata nya pendaftaran tetamu 7-8pm. Moon sampai pun ngan kol 8....almaklumla KL malam jumaat jem tak tahu kenapa kan. So Pak Sutan bawak bebudak jalan jalan.


Masa ni ramai dah org dtg. Moon plak nerves sebab takder kenal sapa sapa sgt pun. Alamak sapa lagi yg dikenali ada ni.



Nampak Innanie terus grab dia hahaha. Nak bergambar kat wall tuh cam malu plak hahahha tetiba jadi pemalu apa kes plak kan.

Tapi goodie bag malam tuh mmg best kebabom sebab ada macam2. Ada Inteemor ada M2Flex ada SkinBar,,,ada mug ...ada shawl Meylana. Moon siap whats app Sutan bgtau...ni M2Flex utk awak tau. 





gala dinner nih jugak sempena melancarkan 3 lagi produk terbaru iaitu

Inteemor
M2Flex 
SkinBar

Siap ada cabutan bertuah....tapi Moon tak cukup bertuah malam tuh. Siap ada yg dapat i phone, phone samsung ...tv n banyak lagi. 

Moon duk semeja ngan Yuyu. Nasib ada Yuyu tak la akward sangat rasanya sebab 1 meja tuh semer wartawan majalah n surat khabar.

2 thumbs up team Ephyra sebab gala dinner malam tuh sangat sukses dan selamat ulangtahun ke 3 Ephyra









2 comments:

Hanim Hashim said...

merah menyala kak moon and happening sangat gala dinner ephyra ni! Tahniah kak monn dan ephyra ;)

Lenny said...

moon nakk tgk gambo sorannngggg..... cantikkk ko moon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...