Thursday, August 27, 2015

Serum muka Ellfie



Nak cerita pasal serum hiks. Sekarang baru la tahu pasal serum2 nih. Kalau tak dulu mana la nak reti benda2 nih semua. Masa Filla buat teaser pasal gold serum Ellfie nih laju2 Moon msg bagitau nak beli dulu tak kira tak kira. Ngan member boleh la buat cam ni kan. Cer buat ngan org lain harus la kena sumpah seranah hahahah.

So mmg laju la dia org nih post,,,bagitau nak beli hari nih besk dah sampai dah kat opis. Senang kerja.....

So ni dah pakai seminggu n mcm best je. Muka rasa tegang n smooth je bangun pagi. Lepas tuh suka sangat tgk emas emas di dalam botol tuh.

Memula macam konpius jugak ....eh nanti muka tak melekat ke emas2 tuh semua. Padahal bila sapu emas tuh pun larut elok je....glowing terus muka mak.

Serum ni tak ada bau pun n dia macam air so bila sapu kat muka mmg senang menyerap. Moon pakai masa nak tido ...sapu dalam 2 titik....n masa lepas mandi pagi tu ...sapu je lagi 2 titik. Bila dah kering terus boleh sapu n pakai make up macam biasa.

Ni lepas pakai seminggu baru la ley up pengalaman pakai Ellfie Gold Serum kan. 

 

ni masa barang sampai minggu lepas. Gigih la sangat...sampai je terus bukak n amik gambo. Lepas tuh whats app ke Filla.....weiii aku nyer serum dah sampaiiiiiiii hiks


Yg titik tuh moon mmg dah ada. So bukak je botol terus boleh pakai. Gigih whats app pilla lagi bgtau suh buat benda picit nih jugak. Misti penat pilla layan customer n kawan mcm moon neh hahah. Tapi kalau takder benda picit tu pun ok ...bukak je botol tuh n titik je atas tangan. Pilla pun dia main tuang atas tangan je kan pila kan kan kan ....tetiba nama glamor Filla jadi Pilla plaksssssssss



Ellfie Gold Serum dapat membantu masalah kulit dari segi
* Mencerahkan kulit wajah
* Menghilangkan garis halus
*Menghaluskan dan melembutkan kulit wajah
*Menjadikan kulit lebih sekata
*Mengurangkan kulit muka berminyak
* Memudarkan parut
* Membaiki sel-sel kulit mati
* Menegangkan kulit
* Menjadikan kulit lebih berseri
*Anti penuaan


So ni baru habis kan sebotol ....so ada 9 botol lagi. Moon pakai dengan penuh jimat cermat hokey. Tapi yg nampak jelas nya adalah muka jadi lebih tegang sekitar area bawah mata n pipi. 




Harga 1 Set Ellfie Gold Serum
RM130 (Semenanjung Malaysia)RM140 (Sabah/Sarawak)*Free Postage(Untuk membeli loose Ellfie Gold Serum, anda boleh dapatkan dari Agent sah Ellfie)
RM120 (Semenanjung Malaysia)
RM130 (Sabah/Sarawak)
*Free Postage

Harga 1 Set Ellfie Essence Skincare
Ada banyak lagi testimoni menarik dari pengguna Produk Ellfie Beauty dan anda boleh lihat sendiri dan follow di Instagram: ellfiebeauty dan FB: Ellfie Beauty. Untuk pembelian sila whatsapp ke 013-2755197

5 comments:

PeRdU cINta said...

Wah..penjagaan awal ni..bagus2..

PeRdU cINta said...

Wah penjagaan awal ni..bagus2..

Filla said...

Thank you Moon :)

homestayz perth said...

salam kak moon lepas nih nak order ellfie leh ah cod kat kite heee
duduk area umah kak moon je heee

Nurizzah Majif Biz said...

nak try gak lah serum ni nnt kak moon. iza bru try ellfie essence seminggu ni. so far progress sgt bagus. x sbr pulak. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...