Monday, August 24, 2015

weekend

weekend yg duk kat rumah aje sebab me n Pak Sutan selsema n tak sihat. Tapi petang semalam Sutan kata kesian plak kat bebudak nih duk kat umah je. So dia bawak bebudak pergi kat stadium kejap main playground. Balik umah dia ajak bebudak nih cuci kereta



Moon mmg dah flat dah. Dengan kepala nya berdenyut2 n hidung tersumbat. Dengar kemain kuat la si kecik tuh duk jerit2....apa lagi cepat2 gie amik kamera. Sian kamera nih telah di anak tirikan gara gara kemalasan tuannya.

 punya la sonok korang dapat main cam nih kan

 Panggil banyak kali tau. Susah dah nak amik gamba dia sekarang. Main la dik....awak tuh dah la baru baik selsema. Nih main air plak di kala mendung nih.

Benda yg simple cam ni pun boleh buat dia org happy

Mummy awak dulu siap main dlm longkang..bila hujan lebat siap duduk tepi bukit tunggu air turun, Konon konon mandi air terjun. Walhal air punya pekat likat cam teh ice dah warna nya. Balik umah mmg kena sebat ngan getah paip. Tadik main kemain la seronok kan....nah rasakan akibatnya hahahhaha. Biasala kan zaman kecik2 ekekekke

3 comments:

hamizah che mat said...

seronoknya kids basuh kereta!!!

ziana eunos said...

comell la ^_^

Irene Dahayu said...

seronok adik main air...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...