Tuesday, August 25, 2015

Inteemor by EPHYRA

Apa Inteemor nih hahahah misti ada yg tertanya tanya kan. Moon pun dah consume produk nih sebelum di lancarkan lagi. Gelojoh sangat kan. Sebenarnya Moon ada masalah sebab lepas lahirkan Sarah Moon masih belum peyed. Maybe sebab susu badan tapi setahun 8 bulan amat lama kan.

Sebelum sebelum nih pun memang lama nak dtg bulan balik. Dari zaman bersalinkan Isk n jugak Yaya. Tapi dalam setahun 2 bulan cam tuh dah dtg dah.

Moon pun risau la ...siap pergi jumpa doc mintak scan semua tapi semua clear.

So masa nampak Oceanlife up teaser Inteemor nih terus Moon buzz Amiza bgtau I nak try dulu...tak kira tak kira nak try jugaks ( hahahha muker tak malu sungguh, sebab produk tak kuar lagi pun ) So moon dapat la. Amiza kata u try la dulu, mana tahu ok ke. Sebab Inteemor nih banyak bahan yg bagus utk perempuan ehem ehemmm.

So ni bukan paid advetorial ke apa ek. Ni mmg betul pengalaman Moon. Tak tahu la kebetulan ke apa tapi Moon mmg suka n puas hati la sangat. So lepas dah cuba n rasai sendiri baru la ley share ngan org lain kan. Benda baik harus la di kongsi bersama.

Bila tak period lagi mmg mood pun ke laut. Kadang jadi tak larat ...rasa cam nak period tapi tak der apa pun. Moon nyaris2 dah nak gie jumpa doc mintak ubat turunkan darah. Tapi takpa la kita cuba la Inteemor nih ....no harm trying pun kan. Kadang gigih rebus manjakani n buat pati kunyit bagai...tapi tak der apa apa jugaks. Mak stress hokey

So dalam 4 hari cam tuh lepas amik Inteemor perut rasa memulas ...rasa cam period pain tuh. Tapi dalam kepala tak der la set apa apa pun kan. Tak la berharap sangat cam kalau aku minum ni misti period dtg punya... Hari ke 5 nampak tanda cam nak period...haiiii long time no see la red auntie. Masa tu pinggang pun sakit giler rasa lenguh cam angkat guni beras 20 kg hahah. Kat perut pun rasa senak2. Yer la dah lama kot tak dtg kan....

Hari pertama just kuar stain coklat...but the next day mmg kuar la ketul2 kecik. Siap whats app bgtau Amiza....adoiii happy nya Allah je yang tahu.The next day baru kuar yg warna terang. ( nak citer detail muka ai plak merah malu....korang pandai2 la paham ek ).

tapi tak la banyak giler cam normally nya kan but finally.........after setahun 8 bulan. Sama umur sara dah woo. Walaupun dtg 6 hari , Moon dah happy n lega sangat. Kalau tak mmg risau, Rasa cam tak normal pun ada. Kalau lalu bahagian tuala wanita pun cam ...eh lama nya aku tak beli nko nih.

Bila dah berjaya nih mmg Moon akan jadi pengguna setia la. Bila tgk bahan dalam dia mmg banyak yg bagus utk kita perempuan. Pak Sutan pun galakkan suh continue je amik...kira ubat utk badan sendiri kan.

Rasa dia cam ada rasa blueberry tapi hujung2 rasa herba n rasa macam kurma blend berherba. Mmg kena ngan nama dia botanical drink...mmg rasa la herba tuh tapi tanpa rasa pahit. Cer korang telan air rebusan manjakani pure tuh...perggg mengalir air mata.  Walaupun Moon nih tahan yg pahit ubat nih tapi kalau ada rasa yg sedap misti amik yg sedap dulu ahakks. Nak cantek n sihat punya pasal.


Ini adalah bahan yg ada dalam Inteemor . Mmg semuanya bahan yg baik utk dalaman wanita

Inteemor ~ Formulasi terbaik dengan adunan lengkap 16 herba semulajadi khusus utk penjagaan dalaman wanita.

Kesannya, ia sangat cepat menyerap kedalam tubuh kerana INTEEMOR adalah dari sumber padat yang diambil dari patinya sahaja. Hasilnya dapat dirasai selepas 3 hari dan jika diamalkan secara berterusan mampu mengembalikan kecantikan, kesuburan dan kesihatan seperti wanita muda.
.
.
Rahsia Jamu Moden Jus Premium Inteemor  
πŸ”Έkacip fatimah  
πŸ”Έmanjakani  
πŸ”Έpueraria mirifica  
πŸ”Έkunyit
πŸ”Έcollagen  
πŸ”Έdong qui  
πŸ”Έserapat  
πŸ”Έhabbatusauda  
πŸ”Έbuah tin  
πŸ”Έaprikot seed  
πŸ”Έacai berry  
πŸ”Έdelima  
πŸ”Έaloevera  
πŸ”Έdurian belanda  
πŸ”Έsireh  
πŸ”Έmadu


Yg lain punya kesan Moon tak perasan plak sebab dalam kepala nak mai period datang je hahah. Nampak je ia membantu melancarkan perjalanan dan kitaran haid terus mak teruja....hahahha very the pompuan kan...

Tapi mmg bila amik Inteemor nih asek nak buang angin. Nasib dah lama kawen kan so kentut2 nih apa der hal hahahha. Alaaa jgn nak kata la korang tak pernah buang angin depan laki akakkaka.

Perut pun rasa lembut je n jarang nak kembung ke apa. Kalau melabur tuh mmg sampai rasa kempis la perut. Memula ingat salah makan ke apa tapi rupanya sebab amik Inteemor nih. Mmg lawas selawasnya. Lepas melabur terus kelaparan...acaner tuh hahahha

Part lain tuh kena experience sendiri la kan.

Sebotol tuh Moon amik dalam 2 minggu cam tuh sebab botol dia tak la besar sangat....tapi lepas bukak kena letak dlm peti ya...bila telan sejuk je hahhahah.

Ini adalah cara pengambilan Inteemor ya puan puan n adik adik sekalian

Sila gunakan sudu plastik. Moon lupa plak nak snap warna jus Inteemor nih...dia kaler purple keruh sket.

So telan 2 sudu pagi n 2 sudu malam. Tapi masa Moon cuba tuh Moon amik 2 sudu pagi je hahah jimats punya pasai...Ephyra Moon tak amik masa nih sebab nak tgk keberkesanan Inteemor nih ahhahah mmg buat ujikaji betol ni. Sebab target adalah utk merawat dalaman wanita dulu. Tang cantek tuh nanti kita usahakan hahahah yg penting nak bagi period dtg balik je.


So kalau sesapa ada consume Ephyra...ley je campo



 Harga nya RM 49 only ya
Postage RM 6 semenanjung, RM 10 Sabah Serawak

Mail me kalau nak cuba jugak
Moonpunyerblog@yahoo.com

Oceanlife
Facebook Oceanlife2u


Baca update Moon, 2 bulan bersama INTEEMOR




Moon pun  sempat pergi Ephyra Gala Dinner hari tuh sempena 3 tahun Oceanlife dan 3 tahun EPHYRA dalam market dan juga sempena perlancaran produk baru iaitu Ephyra SKinBar, Ephyra Inteemor dan juga Ephyra M2Flex

Dapat goodie bag yg best sebab ada SkinBar, Ada Inteemor yg ai suka n ada M2Flex...boleh bagi pak Sutan minum.

Dia dah cuba M2Flex tuh ...nanti moon share ek. Sebab Pak Sutan pun terkejut kesan M2Flex tuh. Dia bukan la nak sado n badan ketol ketol cam Norman Hakin ke apa tapi dia nak kurangkan berat je. Dia plak kan dah tak der usus besar, so kalau dia makan pil utk loose weight....seketul pil tuh jugak kuar nanti. So tak sempat nak hancur ke hapa.

Hari tuh dia try M2flex sebelum gie main bandminton...sekalik dia balik punya excited dia cerita sebab peluh bagai nak rak hahahha. Tuh nanti la Moon cerita di lain entry








3 comments:

PeRdU cINta said...

Serasi la tu..dah period..hehe...

YB Shehan said...

best betul..

Yan Ty said...

Best produk ni.. semua dlm 1..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...