Friday, November 06, 2015

Langsir readymade 50% di Sarah Hughes Globe

Last week Moon ke Globe saja jalan jalan tgk kedai hahah. Sebab kan ada request utk buat sale lagi skali kan.

So sempat la jalan jalan ke lvl 1 sebab Moon mmg nak cari langsir readymade pun. Nak tukar langsir bilik bawah yg dah umor 3 tahun kot. Langsir bilik sendiri n langsir slidding door mmg slalu je bertukar. Yang dalam dalam bilik la jarang.

So memandangkan nak bagi comey sket bilik tuh maka mai la kita tuka langsir dulu

Tingkap pun kecik je 2 panel . Cuma tinggi je la sikit kan. So beli readymade aje la takyah tunggu siap kan. Balik boleh gantung terus

Skalik turun lvl 1 nampak ada sign 50%

wah wah wah ini sudah bagus.  

 Moon berkenan yg eardrop kelabu hitam atas nih tapi utk french pleat tak ada. Ada utk eyelet aje. So Moon pilih yg coklat aje...sebab senang nak match kan

Ukuran ut tingkap 2 panel n ada cermin sket kat atas  sesuai pakai 90 x 96. nak pakai yg pendek sikit pun ok tapi tak cantek plak kan ...langsir nih elok kalau dia panjang ke bawah sket


 So yg Moon pilih tuh harga nya RM 339.90 - 50% = RM 169.95

 Sarah tolong mummy pilihkan langsir ...

Balik terus gigih cari hook lama lama. Dah lama tak pasang hook sendiri. Sebab kebiasaannya kalau tempah kat Sarah Hughes Globe lvl 7 tuh dia org mmg akan letak hook siap siap. Jadi kita balik gantungkan aje. 

Tapi nih beli readymade, kena pasang sendiri..so boleh ikut suka ya nak masuk 4 lubang atau 3 lupang atau nak gap 1 lubang ke apa. 

Bilik Bawah nih mmg jadi port utk solat kalau malas nak naik atas. Jadi juga port letak barang ...katil kat bawah tuh kadang jadi port utk campak kain baju yg baru angkat dari ampaian. Kadang lama lama makin tinggi gunung kinabaju kat bawah tuh.  

Nanti dah kemas sket, Moon amik gambar elok sket n share kat sini kay. Gigih amik tangga n pasang sendiri...skalik Pak Sutan tanya awak dah pasang ke....hish tak  nyempat nyempat.

SO sapa nak cari langsir readymade boleh la pergi cari kat Sarah Hughes Globe lvl 1 kay. Katanya diskaun tuh sampai akhir bulan nih

50% u olssssssssssssssss

4 comments:

Puan Wawa said...

WOWWW, banyakknyaaa.. mau berpinar2 mata nak memilih ni..")

PeRdU cINta said...

Cepat dan mudah..

Murni said...

Akak..ada personal shopper utk setiap kali buat sale tak? Saya orang Penang. Nak ke sana jauh kak. Kalau ada, ws saya 0182335250

Pretty vrach said...

cantiknye la hai.....tapi nanti mesti sales dah habis..tengah plan nak pindah umah gak ni..

http://prettyvrach.blogspot.my/2015/11/review-breena-beauty-luxe-brush.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...