Sunday, August 20, 2017

13 wedding anniversary

Semalam genap usia perkahwinan 13 tahun .Sebenarnya masuk je bulan 8 mmg tau dah bulan Anniversary n Birthday Isk. Tapi semalam dua dua jugak terlupa . Dah petang baru cam ...eh hari ni 20 hb kan hhahahhaha . Nampak sangat faktor usia kan.

Tapi tak ada apa apa sambutan lagi sebab nanti la kita sambut sekali ngan bday Isk. Buat sekali gus senang hahahhahah .


Happy 13 Anniversary Pak Sutan. Tq sebab jaga saya ngan anak anak ngan baik. Sepanjang kawen tak pernah sekali pun tinggi kan suara . Kalau dia tak puas hati dia diam je ....sampai Moon plak duk gundah gulana pikir apa aku ada buat salah. Tapi marahnya tak lama ...kejap je.



Banyak kita lalui bersama sepanjang 13 tahun ni kan. Dari zaman mula kawen ...zaman susah sampai la sekarang. Nak kata senang lenang tu tak adalah tapi syukur sangat sangat Allah bg rezeki kebahagian rumahtangga buat kita dan anak anak yg baik baik. Syukur sangat sangat .

Life is getting better n better ...moga bertambah baik lagi Insyaallah.

Ni tahun ke 13 Allah bagi kita rezeki yg tak disangka. Moon ingat Sarah tu la yg last n bongsu rupanya ada sorang lagi on d way.

Ingat lagi  masa mula mula saat awak mengorat saya masa tu umor 19 muda remaja sangat sangat lagi. Dari tak layan jadi terpikat plak ngan kesungguhan awak mengorat hahahah . Ngorat cara klasik sangat main baling baling gumpalan kertas masa dlm bilik kuliah . Setiap hari awak tunggu saya kat depan hostel nak ajak g kelas sama sama. Sikit sikit jadi tersuka plak kan ......

Tapi bila dah start serius kwn terus inform parent masing masing. Moon bawak jumpa makcik , abg n kakak bagi semua kenal kita kawan ngan siapa. Dia pun kenalkan kat parents dia. Padahal masa tu baru 20 thn umor tapi nak hubungan ni parents tahu . Ni bukan nak main main n bukan nak suka suka kawan . Ni mmg serius .

5 6 tahun jugaks kapel ...baru kawen . 

Moga kita menjadi pasangan yg terbaik utk masing masing. Melengkapi each other serta menerima segala kekurangan dengan seadannya hingga ke akhir usia . Love u Pak Sutan

Love from your bini yg manja kededeks

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Happy 13 Anniversary Pak Sutan

mama tisya said...

happy 13th anniversary moon & hubby..sama bln kita..tp kita br 11 thn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...