Wednesday, August 09, 2017

Ephyra Lips

Ephyra Lips ada tambah 3 warna baru yang sangat cantik ....



warna fav fav Moon plak tu . Moon mmg suka something yg nampak coklat2 sket rather dari merah menyala . Kalau merah pun more pada merah nak ke maroon ...

3 warna ni is so my color ...happy ngat ngatt


Cantek kan ...warna dia sangat in  dan ramai org boleh pakai warna ni .

Cranberry Quinn
Summer Blaze
Madly Brown

semua orang kata ni warna sejuk n warna erath tone gitewwwwww so kalau pakai nampak natural aje tapi still menawan ..auw

So sekarang Ephyra Lips sudah ada 8 warna ....misti ada satu atau dua yang korang berkenan kan ........kalau berkenan semua pun bagus sebab akak pun tamak ada semua warna hahahhaha

Cranberry Quinn NEW!
Summer Blaze NEW!
Madly Brown NEW!
 Whisper Nude
Amber Rose 
Pink Peony 
Scarlet Plum 
Red Kiss



Harga Ephyra Lips sangat affordable hanya RM30 satu batang .

Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja.

 Light Weight / Rasa Ringan - rasa n tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak n plumping your lips!

Smooth n Velvety Finish - Sangat Pigmented. Warna & tekstur yang pekat n sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik. Kalau kita jenis yg suka simple boleh dab dab je n warna dah cun . Hasilnya pun matte tapi tak ultra matte yg bagi effect kering . Ia still  nampak antara matte n creamy.

Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama. Tak perlu nak calit berulang kali.

Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama, tp senang nak remove. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir! 

Ni pakai tisu biasa pun dah boleh remove . Takyah nak tenyeh kuat kuat. Moon ada pernah cuba lipmatte mahal yg dr luar negara . Mmg tahan giler tak transfer langsung kat tisu . Tapi kalau nak remove mmg hazab sebab boleh remove ngan baby oil je . Kita plak nanti nak solat Zohor nak solat Asar kat opis kan. Satu hal plak tiap kali nak amik wudhu nak kena tenyeh bibir ngan baby oil dulu . 

Kalau Ephyra lips ni lap ngan tisu dulu kat tempat duduk ....then terus g amik wudhu . Nak cuci muka tu boleh sabun kan sekali tang bibir kalau kita was was atau nak pastikan muka kita betul betul bersih. Tapi mmg senang n tak perlu effort banyak pun utk remove kan dia . 

Ramai yg dah beli dr Moon pun bg feedback senang nak remove n tak kering.

Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. EPHYRA LIPS diperkayakan dgn JOJOBA OIL VITAMIN E yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas. 

Tang ni mmg Moon setuju sangat, sebab mmg tak dry. Ada setengah org risau kalau pakai Matte sebab nanti bibir jadi kering n berkuping serta mengelupas . Kadang nak buang pun susah . Trust me Ephyra Lips ni sangat lembab n moist  ....eh lembab n moist tak sama ke ? 

Biasanya kalau pakai matte kita kena lembutkan bibir ngan lip balm dulu kan. Tapi kalau pakai Ephyra lips ni mmg takyah sebab dia mmg dah lembab.

Hasil nya pun idak la kering kontang cam other lip matte but still tahan . 

8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in dan trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh! Boleh pilih warna kegemaran u ols ...nak yg lembut atau yg garang . Rasanya 5 warna ni mmg u ols kena beli semua .



Jom tgk macam mana rupa bila model ni pakai warna baru yg super gorjes ni 

 Cranberry Quinn NEW!

 Madly Brown NEW!

Summer Blaze NEW!





Please take note 

Ephyra Lips ni sangat sesuai buat mereka yang takut nak pakai Matte lip cream . Sebab Ephyra Lips ni dia tak terlalu kering plus ia melembab kan bibir u ols . Tak ada la rasa kering kontang sampai mengelupas bibir . 

Yang paling Moon suka ada la sebab dia senang nak di tanggalkan . 

U ols patut cuba satu tau . Mmg top seller sangat Ephyra Lips ni . Boleh whats app Kak Moon utk beli . Postage everyday pada pukul 12 .

COD pula di Cyberjaya n Salak Tinggi 


MOON


2 comments:

Nor Arinee Mat Saaud said...

wow bestnya

Mrs Hazeera said...

cantikkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...