Sunday, April 05, 2009

STICKY - One Drop Perfume

ONE DROP PERFUME sapa nak order sila bagitau moon ek . Stok akan di amik setiap weekend .
Harge RM 40 ... aiii akan gie amik this wednesday

10 order FREE DELIVERY ( 1 only )
1- Ina - 1 box hijo + 1 set for men 1
2- Azie - 1 box hijo
3- Yana - 1 set hijo
4-Talib - 1 set for men 1
5- Afai - 1 set women 4 , 1 set men 2
6- Ami - 1 set men 1
7
8-
9-
10-










Sapa yg order hari itew mari mari ....buzz me n kasik address .
aiii pos PERCUMA ..

sapa lagi nak order sila tinggalkan pesanan di komen ya

Postage untuk 1st 5 order FREE ..( posting done )
1) genie - set hijo ( dah bg address)
2) Mai - set hijo ( dah bagi sama ur hubby )
3) Afai - set hijo
4) Jujue - 1 set hijo , i set 1 lelaki
5) Baby Anne - 1 set hijo 1 set 1 lelaki

10 comments:

Sham Ummi Echa said...

da bisner perfume lak ker.. kencang nih..

hubby sy ada beli perfume nih kt pkcik dia.. ok gak bau dia..long last gak..

genny da bomb said...

moon...saya dah bayo...siler cek akaun yek..mekasih bukkk..tak sabo nk wangi2 tgh busuk kehabisan pepium hihi..

Miss Moon said...

ok genie tenkiu

genie - dah pos
afai - dah pos
jujue - dah pos

ienaadifisa said...

nak beli jugak..
tapi iena di perlis..
boleh ker

kalau boleh nak set 1 women dan set 1 men..

boleh ker..

Miss Moon said...

Boley ina .

yg set pompuan tew nak kaler apa
yang set lelaki nak kaler apa?

ienaadifisa said...

owh.. ingatkan dah tulis tuh..
hehe set pompuan warna ijau n set laki tuh yang set 1 lah Miss Moon..

mcam mana iena nak buat payment..

Miss Moon said...

Iena moon dah tulis kat atas .

Azie N Arif said...

moon, 8hb aku bayar ya. Dah bayar baru pos ya. tak sabar nak tunggu barang sampai.

ienaadifisa said...

Miss Moon..
erksss tulis katner ye..
ada tulis no akaun ke dalam blog nihke iena tak perasan..

i wanted to add you to my Ym tapi tak boleh..

so could u please email me how to make the payment for the perfume..

inz8799@yahoo.com

cookie devine said...

sis, love ur blog.especially ir kids.pasal perfume tu mcm best je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...