Friday, April 24, 2009

Miss u la my lepaks fwen


I miss u la Mai ( Happy 3rd birthday Syasya Arinaaaaaaa)
I miss u la Ila
I miss u la Filla
I miss u la Azie
I miss u la Lenny
I miss u la ZZ
I miss u la Fara ( walaupun ko join lepak once in the blue moon )

jom la ...nak jumpa kowanggggggggg . Len , cam na program ari tew ...on tak nih ?

Sebelum ila ke rebung kami slalu lepaks ...ari jemaat
Sebelum Mai jadi cikgu kamu slalu lepaks juger ari jemaat
Sebelum Ila ngan Mai dah jauh , Buk Pilla slalu join sama
Skrg ari jemaat kew tak semeriah dolu sebab time lunch hour aku kena kije
eeeeeeeee ....waaaaaaaa
i miss uoolsss laaaaaaaaaa

filla nko pun windu nak wat pizza nih ? aku pun samaaaaaaaaaaaaa

8 comments:

Kasih Aleeya said...

i miss the moment jugak moon..tetiba sayu..ko peyed aper??? hahahha... tp lama giler dow kita tak lepak2.. sbb mai dah cikgu skang..ila dah kat kl....so tak cukup quorum.. plg x leh luper acara pizza kita tu..winduuuuuuu bangat nieh..kankankan???? nanti ler kita plan lagik.. huhu..

atty's said...

suka tgk semua gambo tu..happy je..semua.

ila de cute said...

uwaaaaaaaa..moon, i miss the moment also... my lunch hour ari jumaat pun dah tak semeriah dolu... dulu ari jumaat ari enjoy, skrg ari jumaat mesti ada mtg huhuhu... windu nya dgn korang seme... rindu nak makan2 sesama...rindu nak lepak2 n gosip2...huhhuhuh sib baik ada lenny kat sini, so lepas gak le rindu aku...tp i miss moon, filla n mai jugak...uwaaaaaaaaaaa

Kasih Aleeya said...

aku komen lagik skali..ces!! td gambo skeping aku okeh lagi..ni biler dah byk2 gambo tetiba rasa nak 'uwaaa uwaaa uwaaaa' jer...rindu gak.... aku rasa kan kan kan.. next location adalah di rumah moon...yiiihaaaaa..saper stuju angkat lutut!!!!!!

Miss Moon said...

ila filla len mai meh la dtg umah aku ...1 2 3 mei aku tak available ..

jom datang makan n lepaks kat umah aku 9 atau 10 mei kayyyyyyyy ....ila aii nak cheese kek ...sutan nak jelly u buat tew . Ha ha Nanti kiter berdiskusi kayyyyyyyyyy

filla aku bukan stakat angkat lutut ...lengan siku tumit pun aku angkat skalik tauuuuuuuuuuuuuuuu aiii setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

meh la kite main masak masak kayyyyyyyyyyyy so jangan gatal gatal nak sebuk ke tak available date tew pahammmmmmmmmmmmmmmm

Lenny said...

wah wahh... aku pon rindu korang semeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

tguhla.. seb baik ada ila kat sini.. tapi dier sokmo bz... aku ajak lunch pon payahhh....

moon, mmg nak buat plan arituh.. tapi tak sempat nak email kejadah.. bz gilosss...

okeh.. nak pegi umah moon jugaaaaa.... details plsss..

...$weE+ 666... said...

*sob sob* aku nangis dendiam sensorang sini jer la ek... sumer nangis huwaaaa... huhuhu... aku jer tak tahu cemana nak terjemah tangisan aku nih... *sob sob*

aku winduuuuuuuuu korang!
aku sayangggggggg korang!

aku harap korang tak luper aku...
*hugs* *muahz muahz*

sheila said...

sesekali dapat get 2gether ngan geng2 bas sekolah yg sekepala mmg best....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...