Wednesday, May 27, 2009

Chomel Craft giveaway



Sangat sweet kan clip clip rambut nih kan n yang penting ianya handmade ..sesiapa berminat boley terus order di CHOMELCRAFT ada banyak sangat choice kat sana . Just order n penghantaran nya amat pantas . Moon ada order 2 utk Yaya ...yg bunga pink beso masa ke zoo ari tew ..Ianya sangat sweet n clip nya tak menyakit kan ...sebab kalau bebudak niih tahu je la mmg kejap je atas kepala pastu ditariknya ...tapi pakai clip nih rambut tak kan tersangkut punya . Hasil buatan nya pun kemas . Kalau sesapa ada anak pompuan ley la order ada macam macam design ...kalau mak mak nak order handmade brooch pun vley

5 comments:

mil kassim said...

i loike!!! nak kena order 4 my daughter nih

Baby Lyana said...

heheh..memang comey...sy pun dah order 4 utk anak sy..

fazilzura said...

sweet nyeee..
tp kene tungu ada bby gurl dulu ler jwp nyeee

Jijah said...

thanks moon! i lap u hehehe

genny da bomb said...

nk oder gak la untuk nuqman..opssss..salah plak..anak mak boy la..kakkakakaka..

mmg cantik le..tunggu le bila baby girl nk kuar mak borong hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...