Wednesday, May 27, 2009

Chomel Craft giveaway



Sangat sweet kan clip clip rambut nih kan n yang penting ianya handmade ..sesiapa berminat boley terus order di CHOMELCRAFT ada banyak sangat choice kat sana . Just order n penghantaran nya amat pantas . Moon ada order 2 utk Yaya ...yg bunga pink beso masa ke zoo ari tew ..Ianya sangat sweet n clip nya tak menyakit kan ...sebab kalau bebudak niih tahu je la mmg kejap je atas kepala pastu ditariknya ...tapi pakai clip nih rambut tak kan tersangkut punya . Hasil buatan nya pun kemas . Kalau sesapa ada anak pompuan ley la order ada macam macam design ...kalau mak mak nak order handmade brooch pun vley

5 comments:

mil kassim said...

i loike!!! nak kena order 4 my daughter nih

Baby Lyana said...

heheh..memang comey...sy pun dah order 4 utk anak sy..

fazilzura said...

sweet nyeee..
tp kene tungu ada bby gurl dulu ler jwp nyeee

Jijah said...

thanks moon! i lap u hehehe

genny da bomb said...

nk oder gak la untuk nuqman..opssss..salah plak..anak mak boy la..kakkakakaka..

mmg cantik le..tunggu le bila baby girl nk kuar mak borong hihihi