Monday, July 27, 2009

bergambo free

bukan slalu dia org nih ley follow moon bila moon gie amik gambar . Since mama balik Penang , maka kena la angkut dia org skalik akakkaka . Dapat la nak amik gambar 2 badik nih. Bukan senang ..tapi kali nih both sangat bekerjasama ...hahahhah yang paling hover sapa lagi kalau bukan Isk ...gambar di atas sudah slamat dah moon print kan beso besor . Smalam amik gambo nih hari nih jugers pegi printkan hahahah
Smalam kita org amik gambo kat taman Botani ..lepas nampak Naufal bergambo kat sitew ..moon pun tingin gaks nak amik gambo dia org atas tangga bata nih . Nampak so sweet kalau tipu kata amik gambo nih masa kat UK agak nya org percaya taks hahahhahah .
Sutan bawak dia org ronda ronda taman botani tew . Suppose pastuh kita org take turn jaga bebudak , skalik sutan ntah kemana ntah dia merayap...sian dia ingat ada jalan ley kuar skalik kena patah balik hahahhahah ...sian daddy kena jalan jauh dah la phone abih bateri . Mummy nyer plak cam sedikit weng ngan kepala pusing2 ..pandai ek daddy ngelat lari kan diri ek . Terus mummy jadi cam org yg tamak mengantung 2 kamera di leher .

Balik tew ke area tasik nih kejap sebab mummy nih pun gatal kan nak bergambo hahahhah padahal tak sedor , tak bawok pun tripod ke hapa ..layan jers . Sambil tew ley la servey port port baru yg boleh bergambo .
Hari pun dah senja ...perut pun lapa ....badan pun melekit ...adeh panas sungguh . So apa lagi ..terus balik umah ar . Since mummy pun dah penat kan ...cam malas je nak masak ...skalik pak sutan ajak makan burger kat Kota Warisan ...so terus ke kedai burger ami .
























Sangat dap dap kay ...burger special ...pergh mmg special tol ..sapa pergi ke Kota Warisan mmg patut singgah kedai burger nih ...sangat besh ..yang penting bahan kat dalam tew tak kedekut ..cukup semer . Dari sos ke mayo ke sayo ....ooo ya lupa by the way kedai nya sederet ngan 7 eleven . Di hadapan kedai masakan panas ...lupa da apa nama kedai akak tew .
Ha ini la tauke nyer ...kalau nak berkenalan ley la tepon dia sendiwiye kerana tauke nih masih bujang n baik org nye ...hahahh kalau nak burger free mintak sendiwi la ek hahha .Lepak jap kat sitew sambil minum2 jap ...sambil Isk sempat mengepau pak sutan 2 kali masuk ke 7 11 ...and selepas dia memaksa mummy dia bawak dia ke tandas utk yak yak (iye anak teruna ku ini kalau ke mana mana utk mkn mmg dia akan nak berak ..nih pak sutan lemah nih terus suh Isk bagitau mummy ) pass semer kenyang ..kami pun balik umah . Penat nya ...bila kena panas nih terus rasa fenin fenin lalat ..
Tapi tak ley rehat lagi ...masih ada 2 org budak yang nak kena di mandi kan di beri tido ....ada kain baju yg perlu di angkat ...di lipat n di susun ...and ada kain baju yg perlu di basuh ...adeh terasa penat sungguh . Bila badan tak nenerapa sehat semer kerja rasa cam berat je ..kan kan kan

Ha benda nih la yang buat si Isk terjerit jerit ...ha ha bila adik sebuk nak cium dia ...hhahhahah si Yaya lagi Isk gelak lagi dia nak cium n yang pasti nyer ciuman itew bukan kosong ya ...ia beserta ngan air liur yang agak lumayan dehhhhh ....tataaaaaaaaa
Ok semer ...yaya nak mandi nak tido ...nanti besok jumpa lagi ...bye bye nowwwwwwwww...so long ...farewell ...its time to say gud nite ( sounds of music )

7 comments:

fazilzura said...

besh yek posing2..

** td jmp mumy Nazira yek .. heheh
dia pun dtg jmp zura td, ambik stok makjun

shiemz said...

Alamak... 'org tue' dah buang misai la.. ahaks~! Muda kembali tuew... keke...

p/s: cantek tmp nie..nak try gak la... hehe

shuzana said...

amik picture kat UK ek..em shu caye..shu caye..emm nape tak dtg rumah..hehe

genny da bomb said...

sutan jadi muda cam budak baru lepas spm..hihihihihii!!ok aa tu awet muda...heheeheeh..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

cung melecung gambo... plg tak tahan sutan lerr... 5 tahun lagi muder yerrrr..auwwwwwwwwww... kembang sutan mak puji..heheh..haluuu mana itew misai bang???...

CyberPhotog said...

habih la mmg kembang pun pak sutan ....hahahh terus nampak encem ..tew yg geyam tgk tew hua huaaaaaaaaa tergatal plak di sitew ...hahahhaha

sutan , mummy tahu daddy baca komen komen nih ...sila la jgn prasan lebey lebey kay akakkakakakak . sila la blanja ai hahhahahahah ...sempat jugers mengepau pak sutan

ZAKIALI said...

cam kenai jer bro burger tue.. hehehe.. salam, x bgtau pon trun k.warisan.. kalo x bleh menuntut... huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...