Friday, July 24, 2009

Pasal anak plaks

Nampak tak saya cam chubby sket hahahha kalau saya kuwus kering mummy saya wisau . Walaupun saya nye kechubbian lom menepati citarasanya namun saya dah start berselera balik makan . Mummy ada tunjuk kat kinik ari tew ada gambar tengkorak...mummy kata kalau saya asyik tak mo makan nanti saya akan jadi kering cam tengkorak tuh ...betol ke ? tak pun mummy jeles tgk saya slim hu hu ...Besok mummy kena go to work ..jarang Isk kena duk kata nerseri on Saturday . Biasa balik Kajang tapi since Nani Isk balik Penang so esok Isk ngan adik akan duk kat nerseri sampai kol 2 . Then mummy amik kita org n akan ke umah Syahmi . Tak sabar nak jumpa Syahmi ...Isk suka kalau Syahmi dtg umah Isk . Hari tew kita org main sonok sangat ....Isk nak teropong Syahmi...tak pun "tepokong" Kasih ...Auntie Filla dtg tau bawak Kasih , Auntie Mai pun bawak Syasya kay .Pastuh ari tew ada awek dtg umah Isk ...awek tempatan hokey . Walaupun muker dia cam mat salleh n rambutnya blonde ..mak pak dia org melayu ...hi hi ...Yaya masa nih segan2 plak ..so Isk selaku tuan umah yg berhemah Isk main la ngan Emily . Auntie Emi kalau senang2 datang ar umah Isk lagi kay ..jgn lupa bawak Emily skalik .
Hai alll ...windu kat Yaya tak ...mummy kata saya dah makin noti makin manja n makin demand . Gigi saya pun makin banyak ..tapi saya tak pandai cakap sangat . Daddy pun Yaya panggil Dada ....tapi ari tew masa daddy tgk bola n gol yaya ikut daddy sebut gollllllllllllllllll ha baru terkejut mummy n daddy ...

opssssssssss tak sempat nak habihkan entry ni dah nak balik ....entry nih akan bersambung

6 comments:

Mrs.R @ Emi said...

emily pon ske ngan abg isk..yaya je shy2 aritu..padahal takut ngan adik ipar emi tu..hahaha

isk sgt hensem dan sopan santun..."aunty, nnt dtg umah isk lg yer",awwww so schweeetttt

Filla ~ Kasih Aleeya said...

comel2..hehe.. weh InsyaAllah aku gi umah ila kalo sempat yer.. tp lepas kol 4 ler..ada hal sblm tu..mak ngurus frame mak..heheh..see ya!! TEPONGKONG..heheh...

shuzana said...

cepat2 update..tgh syok membaca ni..

nikNadim said...

bakal menantu u tu sgt comelll laa moon...ngehehehe....

mamalisa said...

comelnyer si Isk ni, besar esok sure macho nih :)

Lenny said...

moon...

lama tul tak jumpa.. tak borak kat YM..

miss u so much lah... bila nak dating together2 nieh ekk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...