Wednesday, July 29, 2009

mater kaler kaler

semenjak ada 120 color pallete nih cam cam kaler hahahhahahah . Tapi kalau gie opis takkan ar nak kaler kaler cam nih ...hahhaha kalau aku nih kije jenis wat lawa je duk jumpa client ke kije kije sopan tak pa la kan n kije yg memerlukan aku sentiasa bergrooming ...nih kije kat server server nih ...hahhahahah . so gie kije lite lite je ar ..kalau nak terang2 cam contoh mata kat bawah nih ...kat umah ok ar ...hiksssssss. Baru terkezut pak sutan sebelah kaler hijo sebelah kaler cekelat akakkakaka . Nak test punya pasal kan . Tak pa niat nya nak kasik hubby tgk kannnnn.. janji nampak lawa di mata somi jadi la ....auw tergediks plaks
nanti balik ai amik gambo color pallete tew . ..kay . mmg worth it . Aku rasa sampai Yaya anak dara pun eyeshadow aku tew tak habih ...ari tew kuar gie kedai ngan Isk , boley dia tanya ..mummy asal tak pakai kaler2 kat mata ...adeh .

ha baru ar meriah ...hua hua hua ...kaler perpel tew moon dah torai and im loving it . jangan wisau kalau tak tahu cam na nak wat cam tew ..just search je kat u tube ..macam macam adaaaaa

ps: tew bukan mata ai yer ...nih amik kat google . ley la dijadikan sumber inspirasi . Nak beli color pigment by MAC banyak2 ngak mampu ...yg nih je la mak ley beli nokss.

10 comments:

genny da bomb said...

moon..ingat mata moon dh tadi...dok terbayang fuyyo jenuh tenyeh mata nk buat mcm2 kaler gitew kakaka..bila nk letak gambo moon mekap2 sakan nih hehehe

Filla ~ Kasih Aleeya said...

uihhh dah bli.. nakkk tgk... moon aku kalo dpt ler eye shadowkan mata ko tu mesti best..aku kan suker make up orang... huahahah... jom dok bawah pokok putrajaya... kita buat make-up class?.. tgk cam senang jek gambo2 ko upload tu kan? naper aku wat kat mata sendiri tak jadik?kaler mcm tanak lekat jek kat mata aku nieh...

Miss Moon said...

ha boley pilla aku mmg suka di makeupkan ...boley ...duduk bawah pokok cam ari tew kan ...ingat tak aku nko ngan ila siap golek golek bawah pokok ...pastuh tak sedo ke diri tak mo balik opis akakakkakakakak melepak je kije nyer . Lain kali ley bawaak bantal tilam semer.

JuJue said...

ahh laki aku penah lah kaler mate aiii ini ngan kaler biru + purple. dia ckp trend skang mmg org mekap gitu.. sekali dah siap..mcm kena tumbuk! mcm zombie kampong pisang pon ada!!!

taikk btoi.

Ann GreenStrawberry said...

adeehhhh..suka giler klu ada byk2 color kan..
nak jugak kak??
mano nak dapat neh?

Miss Moon said...

ann , kalau nak akak ley kasik nom tepon org yang jual pallete tew . Akak servey2 dia la yg juai paling murah ...nanti akak ym nom n email dia ek ...

ila de cute said...

wahhhh cantek nya....rajin nya...kalau ila le yg beli mau jadi kaler utk syahmi main lukis2...

fazilzura said...

bukak2 blog mu , daku terkujat kejap .. hingat kan mato mu ..
rupe nye bukan yek ..
xpe leps ni leh tapek pada mato mu yek

Miss Moon said...

hhahah nanti next entry nih mun tepek mata sendiwi plak ek ...hahhaha punya la gigih mengkaler mata smalam ...hahahha

Ann GreenStrawberry said...

okay ka..no problem...nak jugak lar..hihihi