Tuesday, July 28, 2009

my 1st crocs


sian kan aku ...org dah lama dah ada croc. Aku baru la teracon nak mempunyai sepasang crocs sendiwi . Lepas moon tgk ke cun nan kasut Ila masa dia dtg umah wahhhh terus den teruja nak sambar satu ....so moon beli nih dari Gee . Moon amik kaler nih ...Gee kalau ada hitam let me know kay ...alamaks nak beli lagi ke hua hua huaaaaaaa . Tetiba terus aku terasa lonjong semacam , sebab pakai tinggi je nih
Bought this at just RM 80 . So kalau sesapa berminat nak beli kasut crocs ( yg jauh lebey murah dari kedai ) ley la ke blog2 ini ya :

Gee Jai
Ayien

14 comments:

nydia-mama akif said...

mmg cantik....terbekenan jugak la...

Orked said...

okle tu. mummy orked lagi belum penah ada kasut crocs. hehehe...

ayien78 said...

sila2la beli..weekend ni ada cash on delivery sales...kalau nk sila serbu umah kita key
moon...thanks coz sudi promo free

Aellynn Darlene said...

wahhhh baik2 kak moon
alyn dulu siap tergolek dog pakai cyprus nih... hayi2 dgn tanah/jalan yg x rata tau!

hihihi.. selamat berCROCS walk!

ibu 2AZ said...

cantik2..i pun minat yg nih..cam nak gakkkkk

CyberPhotog said...

moon masa memula mmg tak ada hati langsung nak beli kasut crocs nih .masa memula kuar kan mahal gilers kan ...

tetapi pas skrg nih ley dapat harga murah ...apa lagi ..rather than i spend rm 200++ for this shuz...baik spend RM 80 aje ..sama jugerssssssss

::It's Me:: said...

woww....cantik moon kasut crocs u...ni tiba teringin nak membeli nie...hehehe...

Sofu @ Sufei said...

nice crocs la moon..

JuJue said...

moon..cun tak jenih nih? aritu ada try.. tapiiii sangat tidak sesuwaiii ngan aiiiii... mak ni kan ahli sokan! camner nak jalan pakai kasut2 pompuan ayu jelita nih..

reen said...

crocs nie selesa dipakai
tapi beware sebab sekarang banyak crocs yang pelesu..

ye la..kite bayo mahal2..tapi dapat yang pelesu..frust tauu..hehe

moon nak tanya..reen punya cd gambo dah posto ke belum? kalau dah tak pe arr..kalau tak reen nak g amik..heheh

any way enjoy your crocs...
tq

mama tisya said...

salam..


pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

ibu_umairah said...

sama ngan kita......warna coklat gitu!!!!!!!!memang sesuai ngan moon

yantz-yeem said...

wah bley rembat satu nie...mmg tgh plan nak bli crocs pon...nak try best ke pakei crocs original nie..

Miss Moon said...

reen , semer dah siap dah tak sempat nak gie posto ..reen ngan norly 2 nih je lom antar agi ...insyaallah tmrw ai gie pos laju kan ek ..sian plak reen nak dtg ke sini