Monday, July 27, 2009

Muke awek bagun tido

Kan Yaya dah janji nak jumpa pagi besok kan thats mean pagi nih la kan , alahai malu ar Yaya ...muker sembab lagi hahahha ...mummy nih saja tauuuuuuu..ha amik dulu gambar samar samar sementara Yaya cuba segarkan muker ..Yaya dah ready depan pintu . Yaya nak gie nerseri ..mummy kata nasib la Yaya ngan Abg Isk senang bangun pagi kalau tak bertambah la stress mummy tetiap pagi akakakkaka . Kalau tak daddy payah tau nak bangun ...kadang yaya gie geget pun dia mengeliat mengeliat je pastuh sambung tido balik ..habih la kalau daddy baca nih ...sorry daddy yer nanti balik yaya cium daddy kay .
Ha nih better la kan ...dah cuci muka dah buang taik mata segala bagai ...rambut pun tak mengerbang ..ok fwen ..Yaya dah nak pegi school...tataaaaaaa

7 comments:

Ann GreenStrawberry said...

cumel nye yaya..hihihi..kak nt klu on ym...buzz ann..nk bincang for next week tu

happy2gether said...

Moon, lamanya x bersua yer? aritu ingat dpt gak jumpa moon kat umah ila, emm camne sakit dah kurang ker? moga2 moon cpt sembuh ek...

comelnyer Yaya...makin ari makin cantik...suka tgk entry sblm ni, gambo isk n yaya...the bonding between a bro & a sis....love it...

Sally said...

Bangun tido muka ceria jer..sejuk hati maknya ya!

watie said...

salam.. tumpang baca :) cutenye muka awek bangun tido

yantz-yeem said...

moon gambo korang berempat tu mmg cunz la..nmpk pak sutan moda la plaks...dah buang misai tu...ayoooo...

alahai yaya berseri jek muka bangun tido...

mannira said...

org kata kalau muka bangun tido..cantik..mmg org tu cantik... heh..heh..

moon okla budak2 tu tak susah bgn pagi.. danish..ya allah.. susahnya... kalau kejut..memanjang tak nak je kat mulut... tensen... pahtu kejut abah dia plak.. mak tensen...

Hana said...

sangat comel awek mangun titon!