Thursday, July 23, 2009

rab ne bana di jodi

Ha ha ..thanks daddy sebab ajak mummy tgk citer nih hahahha bukan tgk kat wayang ke mana pun ...tgk kat umah je ..best jugers citer nih ...n yg penting shah rukh khan yg blakon . Ari tew last movie yg moon tgk adalah om shanti om ...layan je laaaaaaaaa
Kisah dia mamat nih dia kawen ngan minah nih . Tapi masing2 tak kenal . So walaupun duk 1 umah tapi tak bercakap sangat ..tgk je la muka SRK ..skema gilers . Then one day wife dia ada nampak ada pertandingan tarian so wife dia nak join , kerana nak pikat hati wife dia nih dia telah ubah penampilan tanpa pengetahuan bini dia . Terus dari skema jadi stylo giler .
Dia org nih pun jadi la dancing partner ...si wife nih pun tak tahu tew hubby dia ...
Ada banyak juger tarian kat dalam nih . Mmg menarik ...plus tarian dia yg best tambah plak ngan lagu lagu yg mengasyik kan ...hahahhah . Moon layan je hindustan nih janji citer + lagu dia sedap ...blasah jeeeeeeeeeeeeee .

so sesapa nak tgk citer nih ...nak intai intai ley la ke official website dia org ....rab ne bana di jodi n boley dengar sedutan lagu lagu n sedutan pilem ....layanssssssssss
kalau nak tgk sedutan lagu nih sila layan video bawah kay ........mana tahu ter racon nak tgk citer nih



19 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

moonnnnn..mcm best jek citer nie.. aku suker lah kalo citer2 lite2 gini..sweet2 dlm umah dah kawin tp tak becinta..huhu.... nak dvd???

chamizah said...

vavavavava..tgk industan yer moon..best nyer..miza dh lame x tgk filem industan...skrg nyer film kurg menyengat la..tp klu hero2 yg senior2 gak yg blakon, tu yg wat meletop tuh..

nasz said...

tak sangka moon layan industan

nasz said...
This comment has been removed by the author.
Mrs.R @ Emi said...

nak!!nak!nak!!emi suka SRK je dlm ramai2 hero industan..nnt nk suh hasben p carik aa cite ni

fazilzura said...

zura & family mmg layan hindustan ..
kalau lagu nye besh for sure cite sure besh ..
kalau lagu entah hape2 .. sure cite merepek

Miss Moon said...

moon mmg suker kalu citer2 yg SRK blakon ... mg betol banyak citer hindustan skrg nih dah tak best . Asyik banyak yg seksi je n jalan citer ntah apa apa . Sebab tew selected hindi movie je moon tgk

filla nko nak ke cd tew besok aku bawak ek ...

busyuksayang said...

moon ~ ada masa, i pun layan hindustan gak :D

Bibu said...

nampak tua dah SRK ni ek..lama dah tinggalkan citer hindi ni..kang mapos kene kutuk ngan hubby ekkeke..slumdog tu aje leh layan

Miss Moon said...

hahhahahahah bibu citer bi very nice mmg sesuai utk kiter yg dah berusia nih ...alamak dah berusia ke hhahahahha .

my hubby n his family mmg minat citer hindustan but selected movies je la .

but me kalau SRK yg blakon mmg ai suka . Kalau u tgk citer OM SHANTI OM lagi la ...dia build up balik body dia ke gym bagai ...usaha nak dapat kan 6 pax tew ..tapi dapat 8 pax ...hua huaaaaaaaaaa

Filla ~ Kasih Aleeya said...

yeay!!!!! nak nak nakkkkkkk.... ada sedih2 tak..aku dah lamer tak nangis sumbat2 idong tgk industan nieh..hahahah

JuJue said...

ermm mcm terrrracun la jugak sket! dah lama gilo tak tgk citer industaniiii... meri tum se piarr kate ho.. pele tummm pele tummm pele tumm tummm tummmmmmmmmmmm..

ermm bukan leh, asal citer hindustan jer terus nak gedik2..maklum lahh mak ni kan aissyyyywaraaa raiiiiii...

Siti Ruzaimah said...

mcm best jer eh.. tp hubby i x layan hindustan.... nnt dia fenin dia kata... sabor jer

Mama Hakimi said...

mana nk cari moon citer ni... I LOVE SRK..

Fynnaz said...

OMG!!! Moon!!! Fin hantu gila citer ni. Ulang dah lebih 10 kali. Tiap2 hari tengok video clips lagu2 dia. Lagu dia semua best giler! Jalan citer light but interesting kan? Mmg citer ni recommended hehe.

p/s: Selain citer ni Fin dok tgk Twilight everyday. Huhu

Miss Moon said...

sangat best kan Fyn ...ada org kata sapa tgk hindustan nih kolot ...hulu ...kampung ....ada mak kesah hhahahah

ada citer jugers la . Skrg citer dah banyak mengarut ...pakaian pun seksi ..aksi aksi pun tak best ...namun ada certain cerita yg terpilih mmg sesuai di tgk n jalan citer yg sangat bagus ..

Fyn ...ai siap verangan yg pompuan tew ai la hahahhahahah sangat suka verangan arrrrrrrrr

Fynnaz said...

Mmg sangat best. Lagu Fin hafal tau. Paling suka lagu Tujh Mein Rab Dikhta Hai. Haule haule pun best. Kekekeke. Jangan tak sangkaaaa.

Uih apa kolot plak. Fin mmg layan semua. Hindustan Fin mmg collect! Mohabbatein, Kabhi Kushi Kabhi Gham and Rabne Bana Di Jodi semua lagu hafal tau kekeke. Fin ni kaki movie n tvholic. Semua cerita Fin layan.

Fynnaz said...

Eh lupa lagu yg dia ajar laki dia menari tu paling besttt 'Dance Pe Chance'.

Miss Moon said...

Fyn ...then u should try tgk Om Shanti Om plak ...sangat beshhhhhhhh . SRK juger blakon ...highly recomended . Meletop kat bollywood ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...