Tuesday, September 29, 2009

Auww ada entry khas

Wahai cik puan ann greenway straberrryyyyyyyyyyy tocei akak ucap kan ...alamaks tak tahu nak nyorok mana nih ...alamak mak maluuuuuuuuuuuuuu

terus trg ai kata kan dia org nih la pantin paling sempoi ....aduiiii kije senang giler ngan dia org . bukan rasa cam pegi amik gambo customer tapi rasa cam sedara mara je yg kawen ( ai ngan sedara pun tak cam niih tau ) . Baru jumpa cam dah lama kenal je ...sangat senang la berurusan ngan dia tak cerewet langsung ..plus tew lawa plak ...hubby dia lagi la u cam hero remaja ...habih la nko ain ramai kang aim laki nko ...akak tak tahuuuuuu .

moon kaver majlis nikah , malam berinai then sanding ...so 3 event . Pastuh jumpa plak mak andam dia yg sempoi giler .....friendly plak tew ...kak aini dari gemalai anggun . nak tahu nom kak aini sila tanya ain ek ...tetiba moon pun jadi member kak ain di facebook hhahahahha
so akak nak ucap bebanyak terima kasih sebab wat entry utk edisi album ...toceiiiiiiiii. Akak pun ada snap few pic pakai phone masa duk susun gambo gambo ...ada 200 lebey gambo ....1 page album nih ley muat 6 gambo 4r so u ley imagine kan beso nyer kay ...plus gambo kat dalam tew ...ia nya amat berats kay ..kalau jatuh atas ibu jari kaki ley bengkak neh .
kowang misti nak baca kan ...apa tak nak baca ? tak nak baca sudah ...kalau sesapa yg baik hati lagi cantik n rupawan ....sila la klik ke BLOG AIN

moon ada amik sample album tew tapi dalam kamera member ...kena tunggu dia kasik ...akakkakak

alhamdulillah most of cyberphotog customer semer jadi kawan kita org ...thanks alot all of u . Boley la kalau terjumpa tew nak bertepuk tampar bagai hahahhahahahahha ...

kita org tak publish harge kat FP ..so kalau nak quotation kindly contact moon atau zaimi terus kay. We only available on weekends...

cyberphotog akan di dot com kan .....sebanarnya dah pun tapi isi kandungan je lom letak ..alahai bz bebenor la photog2 nya akakakakkaka


3 comments:

Ann GreenStrawberry said...

wah...dia pun ad jugak..hehehhehe..caya lar kak moon..after this nak jadi model tetap vleyy..??? hahah....apa kes lar somi i tu jadi hero remaja..haissshhh!! statement ni kena sorokkan dari dia ni..kang tak tido malam pk pasal nak jadi hero..hahhhahahah..

apa2 thanx lot lar..moment yang tak dpat nak dilupakan since kenal kak moon n the crew..hehhehe...

Liyanaroxx said...

cun ar akak amik gambar pengantin tuh!

charmsixecho said...

Salam..

akak..nk tnye..kt mane bole beli sticky album camtu.. yg entry ni -> http://miera301.blogspot.com/2009/09/auww-ada-entry-khas.html

kalau akak kual,bape ek? gambo2 dlm tu saiz 4R ke

TQ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...