Monday, September 28, 2009

hilang ingatan

waaaaaaaaaa tak tahu la skrg nih rasa sangat weng ke atau sangat tak bersemangat ke atau low self esteem huahuahauhahuahaua ...tetiba kan di pagi senin

semer nya gara gara ai lupa mana ai letak bekas makeup ai ...smalam kat kajang amik umi antar ke Jalan Duta ...adakah tertinggal kat umah mama ..pagi tadi konpident je ingat ada dalam handbag ...skali sampai kat opis nak pakai bedak tarak plakkkkkkkkkkk ....budus betol dah la semer dalam tew ..1 habuk pun tak der dalam handbag ...

kenapa glabah sangat ...of koz la since lunch nanti ai nak ke umah terbuka anna di putrajaya ...eiiii tak soka . mata ai nih kan kalau tak bereyeliner nampak cam letih sangat hokey...eiiiii tak sokaaaaaa agaknya amik whiteboard marker jadikan celak vley ke hua huaaaaaaaaaaaaaa

nanti balik umah kena carik beg makeup ku ...tew la cam nomad je gayanya jap ke kajang jap ke salak ...beg pun tak kemas agi . baju kotor pun tak cuci lagi...beraya sungguh cik moon ya . Tapi malam tadi ai berjaya mengiron kan banyak baju ...ley la seminggu baju n suar kije pak sutan n my baju kije too . dolu masa anak sorang je ...semer baju siap je di iron ...pak sutan perlu amik kat dalam lemari je ...nih dah 2 ...sangat tak cekap la kije2 umah ai ...nasib la pak sutan memahami ...n kadang dia nampak baju dia kedut ..n nampak me bz with the kids n stuff ...dia diam2 je masuk bilik iron baju sendiwi ...thanks daddy ..tapi kadang ada juger soklan cepu mas " mummy gosok tak baju daddy " aduuuuuuuuu masa tew la ai rasa cam terok nye ...baju laki pun tak amik tahu ....padahal soklan biasa je . Tapi biasa la kiter wife nih kan kalau boley semer nak yg terbaik utk hubby .

this morning selepas seminggu bercuti , moon ingat Isk yg akan buat peel bila nak ke nurseri ...skali Isk yg tak sabar nak gie nerseri nak jumpa kawan kawan ....alih alih Yaya plak yg nangeh tak hengat . Moon dah masuk kereta pun still dgr sora dia nangeh ....

so kowang nye monday cam mana ...amboi cik pilla hari senin ke sunway lagoon ekkkkkkkk

8 comments:

cookie devine said...

Cik Cookie malas nak keja nih.sanagt malas.kan sonok ada anak.blh ckp kat bos anak wat hal.hukhukhuk...

cookie devine said...

Cik Cookie malas nak keja nih.sanagt malas.kan sonok ada anak.blh ckp kat bos anak wat hal.hukhukhuk...

CiK By said...

bosan wilaweeeeeeeee...dari td duk khatam blog org..ops!!

Miss Moon said...

cik cookie ..tew la kadang naik segan pun ada ..jap yg nih tak sehat jap yg nih demam tew tak masuk agi diri sendiri nyer hal ...tapi cuti lama lama pun windu opis ekekekke

cik by , napa cik by ...misti tgh free nih sebab tew ley khatam semer blog ekekkeke

CiK By said...

bukan ngantuk!!!!

Linda Latip said...

Yaaa moon..ghazi pn haru satu seri kembangan td die jerit taknak g nursery..sian lak nengok...nih asik kol nursery die cam 1st time anto lak..tp cikgu die kate elok lak main tk hengat donia..

eh Moon & family

Selamat Hari Raya!!!

Lenny said...

monday ku bowink tahap gaban.. keje banyak tapi mata asek tgk jam nak balik.... camno??

Cha said...

Salam Aidilfitri juge wat Moon n Sutan n kids.. tq sbb sudi singgah blog cha..xde spesel pown..just kisah anak2 n sndr2 jer.. suke tgk gamba2 yg moon amik & edit..sesungguhnye cha masih jeles tgk ke'pro'an moon amik gamba n edit segala bagai...hehehe..nak kne tuntut ilmu lg nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...