Friday, November 23, 2012

Penyakit M

Mcm mana la nih .........malas giler nak apdate blog . Walhal ada macam2 nak share ....tapi kat umah langsung tak bukak lappy .

Nak kata bz ngan bebudak ....bebudak kat Taiping tapi terus mummy nya demam . Demam windu kah ....Rasa sunyi la sangat kat umah tew ....semer benda pun jadi malas nak buat ....kemas umah weekend ari tew je ...pastuh tak sepah2 . Masa anak anak ada kemain bising kan ....sehari sampai 2 kali kena sapu umah ...neh hamek ....5 hari tak sapu umah ...terus mummy nya jadi sangap ....jadi busan ....tak der cabaran ...asek melepak tgk TV ....sungguh membina la .

Ckp ngan Pak Sutan , bila nak gie amik bebudak ...yer la weekend je pun free kan tew pun kalau pak sutan tak der kelas . Ari tew sembang ngan Yaya ...dia org tgh siap siap nak gie ngaji . Mama anta dia org ngaji kat sana ....Yaya kata Yaya nak duduk sini lama lama .....ada Rafiq . Tapi mummy dah windu sangat kat Yaya nih ....nak dgr sora yaya yg bingit tew yg pot pet pot pet tak berenti berenti . ....Rindu kat rambut sabut Abg Isk tew ....hahhahahah

Sah mummy jadi lemau sebab anak anak tak der .... ( hover kannnnnnnnn ) well itu kan naluri semulajadi seorang ibu kan ............alahhhh semer mak mak kat luar sana cam tew la kan .

Nanti ai akan rajin kan diri apdate blog kay ...nak citer ari tew pegi facial kat The Bunga Spa wat acne treatment sebab tetiba jerawat naik mencanak2 ....bagus ya jerawat sekalian ...naik la lagi ...

Plan esok nak singgah Globe japs nak tgk kain apa yg best utk promo YES ( Year End Sales ) kali nih kan . Ley la bawak kamera ai jalan jalan ....sian dia dah lama dah tak click click ...yer la kan tuan dia skrg nih kan dasar pemalas .......... nanti ai share kan ngan u ols semer kay

Ok  bye u ols ...

nak mkn ubat ...pas nih harus laloq la di meja opis akakakka . Giler kuat ubat ...semalam mc duk terbongkang je tido ...tutup mata kol 3 sedar2 dah 6 30 pm tp rasa cam baru lena je . Dah lama tak tido siang sekali hamek nko ...lena di ulit intan terus .

ok u ols take care

No comments: