Monday, November 26, 2012

Terjebak sudah ngan shawl Tsugoi neh

Skrg trend pakai tribal print ya u ols ....so ari tew terbeli la 1 shawl nih ....sebab tertawan dek kelebaran nya n kain dia yg ala ala bawal ....so mmg tak panas n plus tak jarang pun sebab nanti kita belit2 kan . Plus ley wat macam macam ....skalik dah beli 1 ...pak sutan tego cantek la awak pakai cam nih . kan elok labuh semer n besar ...saya suka

apa lagi sebab laki dah suka kannnnnnnnnnnn terus order 1 lagi hahahhah . Hish bahaya sungguh la ai neh . Filla nko la nih kan saja kasik aku tebar2 tudung tew . Plus masa photoshoot ari tew lagi ai dah duk pegang2 tudung tew tapi malu la nak beli time tew hahhahahahah tetiba ada perasaan malu di sitew sebab model nya sangat gorjes .

so sebab kenapa saya terjebak membeli sebab

kaler dia gojes ...ley match ngan banyak baju

BESAR yer puan puan sekalian n mmg akan  tutup dada ...nih yg lagi ai double like

terbentuk cantek ...kalau tak pakai inner atau anak awning pun vley just lipat ala bawal tew

lagi saya suka sebab pak sutan suka ........so lalink blanja la ai 2 lagi akakakak ( tetibaaaaaaaaaa)

  bukan depan je labuh ...kat blakang pun labuh n tak nampak leher pun sebab of the tribal pattern kan n plus bila dah belit mmg tak nampak . So Moon pakai ala bawal je n tgk awning tew kemain la tegak kan hahahhaha ........so sapa nak pakai ala model di bawah pun vley ......cam akak tak ley la pakai inner leper tew terus muka akak jadi bulat cam tembikai ...ohhh tidak . Tapi asal model tew pakai nampak elok je ....huk huk huk


so sapa yg suka pakai labuh ...sila refer gamba ai tew ....atau sapa yg suka pakai singkat sket ley refer gamba bawah ....so its up to u sebab kain dia cam senang je nak bentuk 

So kat tangan moon ada 3 helai utk each color ...sapa cepat dia dapat ya ....kena la ai pegi mengadap mak buyong aka pilanieeeeeee


 S21-1
 

 S21-3


 S21-4


  SOLD OUT S21-5


S21-6


 S21-7 SOLD OUT


Material : 100% cotton
Size : 120x95cm
Pattern: Tribal Print
Price : RM39
Free Delivery

COD : kat Cyberjaya only

Email
munirah301@yahoo.com
Tajuk : Tribal Shawl 

10 comments:

Kak Nik Ja said...

chantik..tapi tang nak membelit tuh...ya adooo!

anggun said...

waaahhh..cantiknyew kulit kak moon...blushing2 gitu...

Aidanisme said...

kak moon pki nmpk macam besar pulak shawl ni.. ni yg macam nak beli jugak ni. hihi

Oda Aman said...

Kak Moon...makin cantekkkk le sekarang =) nak tanya tapi dah mcm2 akak gitau kat blog. mana yg paling berkesan?

Miss Moon said...

Kak Nik Ja ,

Just lipat cam tudung bawal yg slalu kita pakai .

Miss Moon said...

Anggun ,

tq darlink tapi jgn terpedaya tew semer camera 360 punya angkara

Miss Moon said...

Aidanisme ,

sebab besar tew la ai terjebak beli sebab Moon pun dah lama tak pakai shawl yg kecik n pendek dah jadi segan plops hiks tapi suka tgk org pakai .

So bila ada labuh n mampu menutup aurat ngan sempurna cam suka plak ..moon pun cuba nak labuhkan apa yg patut n longgar kan apa yg patut ...insyaallah .

Miss Moon said...

Oda ,

mana ada Oda oooiiiiii ..tew kamera trick je tew kalau jumpa live idak la flawless cam tew . Tetiba je plak skin nih baik plak sebab baru lepas wat acne treatment kat Bunga Spa setiawangsa minggu lepas

Lepas facial hazab pas 2 hari tew semer jerawat kecut . Sebab Bunga Spa pakai cam alat / machine apa ntah nama dia yg kasik mati jerawat dr dalam . RM 80 sekalik facial acne treatment 2 hour .

So buat dalam 2 3 kali insyaallah jerawat baru tak kan naik n kak moon rasa cam best plak pastuh cam sekata

ha lupaaaaaaaaaaaa rasanya nih la penyumbang nom 1 ....BEDAK ARAB ...sila klik sidebar tepi tew mmg kulit terus jadi gebu u olsssssssss...bedak nih water base lagi peluh lagi cantek so mmg sesuai la ngan kita cuaca very the hot kan .........cuba la ...kak moon beli 1 dah dekat 2 bulan tak habis2 lagi sangat jimat

effy wasyra said...

kak moon,makin gojes skang ni..slim pun slim..kak moon still amik ephyra yer..

effy wasyra said...

kak moon,makin gojes skang ni..slim pun slim..kak moon still amik ephyra yer..