Thursday, November 29, 2012

The Twilight Saga - Breaking dawn part 2

last time part 1 kemain kesian pak sutan kena heret dek bini dia ....skalik part 1 tew kemain la slow . Plus plak dia asek nak cerita perang je cerita action je sekalik kena layan bini tgk cinta vampire yg bercinta ....terus la dia menguap 24 kali .

So bila dah kuar part 2 harus la ajak jugaks kan ....alasan paksa heret dia adalah sebab dia kan dah tgk part 1so kena la tgk part 2 plak plus this the finale ..........sian laki mak terpaksa akur hahahhah

So awal awal dah beli tiket online .....semangat nak tgk nih 2 3 hari lepas asek sold out je kan kan alamanda tew  ....amboiiiiiiiii

Cam fomfuan suka la kan ala ala feeling2 kan .....plus Bella skrg dah jadi vampire nampak lawa plak mata merah cenggitu .

memula jln citer ala slow sket ....ai dlm gelap gelap tew duk usha la pak sutan ...kang dia terlena berdengkor disitew kang ....nasib la dia cam ok je ...harus dlm hati dia tew kemain la busan hahahha


Jalan citer nya ok la ...cam ai suka la kan ...ai rasa semer pompuan suka kots ekekke tapi kali nih si Jacob nampak sangat gagah perkasa kan ......

so sambungan ari tew yg dia pregnant pas kawen ngan Edward ....so masa part 1 tew kan dia dah hampir mati kan ...sebab baby tew terlalu kuat ...so utk selamat kan Bella nih dia kena jadi vampire

So dalam part 2 nih baby tew dah kuar ...so Bella nih officially jadi vampire so dia kena blajar cam na nak pakai kuasa dia ..anak dia nih plak kemain cepat membesar ..

Sekalik cam diaorg di buru plak sebab kesatuan vampire sedunia ingat baby tew dia org gigit masa dah lahir so cam kesalahan menjadikan budak sebagai vampire ....walhal dia nih half human half vampire n di lahirkan masa mak dia nih manusia ..

So jadi la konflik .........so kena tgk la cam na kesudahan dia ....better than part 1 ai rasa hahah


 Masa budak nih baby mmg nampak beno la nampak grafik ...tapi dah besar cam comey la plak budak neh

 Bella nih plak dah jadi vampire nih baru la nampak comey n senonoh sket aklalalal kalau tak muka tak bersalah je pastuh selekeh kemain ...nih bila dah jadi vampire terus muka nko bersolek bagai kan bella kan .

 Ending dia best ....memula kemain la ingat real la dia org berperang semer sekalik rupanya ia hanya la vision semata mata .....n the best part nanti Jacob akan couple ngan Renesmee anak si Bella nih .......so kalau warewolf kawen vampire jadik apa ek ...warepire ke ...klaka kan ........

Untung la Jacob ...nko tak dapat mak nko dapat anak terus

Kuar dr wayang pak sutan tanya la ....mummy cam na pompuan tew ley ngandung plak ...vampire ada sperm ke .......ermmmmmmmm betul gaks kan .............tew la ...movie hokey movieeeeeeee

Tapi jgn la bawak anak tgk ......banyak part yg sensored walaupun tak nampak tapi stil cam ............eh dia org wat apa tew . Bak kata sutan .......hish vampire pun kije dia nak tewwwwww je ...ada nafsu jugaks ke vampire nih ...

ala banyak tanya la plak awak neh .......kalau saya director citer nih ok la awak nak tanya kan ..........hahahhaha

4 comments:

Rinah said...

bestnya baca review moon..hehehe

Diana AR said...

hehe best kan?
bawa anak2 gi sbb dorang follow dr movie pertama..bila bab xxx dorang tutup mata hahaha..

Bibu Wilda said...

hahaha samala..akk ajak seben tgk..akk mmg follower dari awal sampai ke novel sume..kuar cinema mcm2 de tanye soklan pelik2......cane de leh branak la..cane la rupe kalo kawen jacob ngan renesemee..heeeee fenin makhencik!~

JuJue said...

kalo vampire tu si edward..tak payah kan hantu, aku yang bernapsu pada vampire moon! hahahaahahaha..