Monday, September 29, 2014

klia2 sangat cantek

di sebab kan anak anak pun tak beberapa sihat sangat maka kononnya nak la pegi tempat yg dekat je . Sebab nak pegi beli bedak mummy ...so pegi KLIA2 je la sebab dalam tuh ada tmpat shopping semer . Alang alang ley tgk tempat baru

Rupanya lawa giler tempat neh . Terus rasa cam kat airport Hong Kong . Terus tanya pak Sutan ...nih kita kat Malaysia ke kat mana neh . Mmg tervaek n high class

 padahal nak pegi guardia je pon hahahha
masuk dalam tempat ni pun ley excited hahahhaha sebab everything so  lawa laaaaa

 kaki cik Yaya ...dia dah duk sonok masuk dalam FOS ...great , pas nih ley jadi shopping partner mummy ekekek ...mesti pak sutan jeling je kan hahahha

 
 kebetulan plak ada sale LEGO kat atas tuh ...kemain la si abg nya plak yg rambang mata . Tapi dah pesan ...tak ley beli ya ...tgk je ..
 FOS kat KLIA neh mmg best n banyak baju budak ...memandangkan pegi pun kejap je sebab mek sarah tak beberapa sihat maka jalan sket2 je terus balik .

Tapi mmg best n misti kena dtg lagi skalik nih

Pak sutan kata kalau kita dating kat sini pun best ....gituuuuu datingggggg nyaaaa

8 comments:

Nadiah said...

saya yang bertandang tiap hari jumaat pun tak habis menelaah lagi kak... tapi memang best...masuk dalam klia 2 pun macam-macam ada... yang akak masuk ni baru shopping kompleks dia je....

zana-norzana said...

parking kena berapa Moon?

tengku afza engku yusof said...

salam.. akak moon.. nak tanye, camne nk masukkan watermark kat gambar yee? saya dh abih try seme software, tp x dpt laa.. huhu.. tp nak gune software ni kat hp android.... huhu

tengku afza engku yusof said...

salam.. akak moon.. nak tanye, camne nk masukkan watermark kat gambar yee? saya dh abih try seme software, tp x dpt laa.. huhu.. tp nak gune software ni kat hp android.... huhu

Miss Moon said...

Nadiah ,

tuh pun tak larat jalan ...lom naik tingkat 1 lagi pun hahahah bebudak dah seret kaki dah ekekek

takpa nanti ley pegi lagi ...mentang2 la dekat ekekekek

Miss Moon said...

Tengku ,

kak moon pakai photoshop je . Tuh la nak carik gaks apa yg terus buat di gamba phone . Sebab senang sket kan ... kalau jumpa share ngan akak tau

Miss Moon said...

zana ,

ari tuh kena dalam Rm 8 utk 2 jam

tengku afza engku yusof said...

akak, sy dh jumpaaaaa... but still ade sedikit kecacatan kt gmbar tu skit.. tp xpe la.. sy rase, sy dh puas hati kot dgn pic yg sy buat tu..

akak cube install Iwatermark... yg ni, mmg boleh masuk watermark ke gmbar dlm 1 masa... 10 kpg pun boleh tau...

jgn lupe lawat blog sy yg ntah pape... hahaha

thanks akak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...