Friday, September 12, 2014

Baju kembang setaman

Kemain Cik Sarah tetiba jadi princess hiks . Baju nih dari Ranting Brand . Tq so much Ranting Brand ...

Sarah memakai baju yg size 1-2 so sedikit besar ...tak pa dik nanti ley pakai utk bday setahun .
 
 
 sweet je kaler pink baju nih ..plus lembut n cantek je jatuh bila pakai sebab nih kain chiffon....so mmg ala princess sangat .

So kalau nak cari baju flower girl utk baby mmg ley sangat usha kat Ranting . Baju kanak kanak muslimah pun ada . Cik Yaya je lom sempat gayakan baju dia .

 Kak Moon ada upload gamba nih kat FB yesterday ....ada org komen dah pnjang dah rambut Sara ....

Haha dia neh lambat sket rambut nya nak panjang ....kadang kuar jalan pakai suar dot dot pink baju pink pun ley org tanya nih baby girl ke baby boy ..........helllooooooooooooooo

siap ar pasnih rambut dah panjang sket ..mummy tocang kan letak reben2 bagai ...

tapi nih nampak dah melebat dah ...dah la rambut halus ...


Gigi dah kuar 2 btg ....hari tuh ter pukul mulut dia sebab duk nyusukan skali dia geget ...papp refleks tangan mummy pok mulut dia sket ....terkejut kejap Sarah ...tapi tak kuat pon

Adek oooi jgn suka suka geget tau ...nak geget pegi gigit pipi abg isk ke ...tangan kakak ke ...perut daddy je ...ha tuh semer boley pegi geget .

Ok sapa yg nak jugaks baju cam neh ley usha kat

https://www.facebook.com/crystalkayboutique/timeline
Facebook : Ranting Brand 
Email : crystalkayboutique@gmail.com


4 comments:

Ibu Lala said...

Suka tgk moon ambik gambar. Klasik.

acik watie said...

Time gigi 2 batang / 4 batang la tengah comel. Macam princess..

http://acikwatie.blogspot.com/

RAZWANA RAZIF said...

huwaaaa! everytime tengok Cik Sarah rasa nak cubit2 je pipi dia!

hugkiss**

Miss Sasu said...

assalam ..

selamat berkenalan.
nice entry

jemput ke blog saya.kisah saya nak turun dan maintain berat di rumah.

thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...