Monday, September 29, 2014

Baru je sebut

Baru je duk sebut dalam blog last week pasal kenal tak Blogger anda .

tetiba kali nih pun terjadi lagi ekekekke .

Terus Moon n sutan sengeh2 sesama sendiri .

Sampai kat Globe ....tgu lift  Bila dah masuk ada org lain masuk skali  . Tekan tingkat 7 ,


Naik  tingkat 7 beli langsir ke ?

Moon : yup ..nih nak beli langsir jugak ke

yer ...mcm mana tahu pasal langsir murah ni ada org bgtau ke

Moon : yer ( tahan gelak ..jgn bajet retis konon semer org kenal nko kindda feeling ) 


terus pak sutan cuit moon ekekke ...

berenti kat tingkat 4 ..pintu terbukak  n ada org masuk ....n its my reader . Terus salam n sembang ...

Pak sutan pun kata . La baru je mummy wat entry pasal tuh ...nih belom apa apa lagi dah kena . Ekekkekek yer la bukan semer org  baca blog nih pun kan . Kadang offer ni di panjangkan pada kawan kawan ...but still cam geli perut jugaks ...

video utk korang ...dengar la sora chipmunk akak korang neh muehehehhe .

1 comment:

Muzai Samilan said...

kawan atas kawan ni yang gtau kan kak.. huhu patutnya buatla research sket pasal akak kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...