Friday, June 24, 2016

Sejadah Solat Ortopedik

Sejadah Ortopedik yang sangat lembut

Sejadah Mat ni adalah idea yang sangat bagus sebab Moon ingat my FIL slalu akan cari carpet yg tebal utk dia sembahyang sebab lutut dia sakit. My Auntie plak, dulu dulu siap cari comforter lama lama n potong then jahit bawah sejadah utk husband dia.

Tapi bukan org berusia je kadang rasa sakit lutut, Moon skrg pun dah mula cari permukaan lembut lembut dah. 

Last week nampak Pak Sutan hamparkan selimut fleece atas lantai lepas tuh dia hamparkan sejadah utk dia sembahyang. Ala shian plak dia....Moon teringat last time ada pergi pusat bekam. Nampak ada sejadah yg tebal ni. Bila pijak mmg sedap n selesa. Tapi segan nak tanya org tu beli kat mana. Tapi baru baru ni nampak kat Sejadah Ortopedik ...terus dlm hati kata misti nak kena beli 1 hadiahkan pada Pak Sutan

Sempena Fathers Day baru baru ni kan. Dari beli wallet ke tali pinggang ke baik hadiahkan sesuatu yg amat berguna dan bermanafaat. So sejadah ortopedik ni memang sesuai sangat kan. Kalau beli kek n etc pun harga lebih kurang je kan. 

Tetiba rasa cam bagi hadiah ni macam penuh keberkatan pula di bulan yg mulia ini. 



Sejadah ortopedic ni dari bahan nitrile, organic material dan juga bebas toksid. So memang selamat digunakan


Apa keistimewaan Sejadat Mat ni


1. Sejadah ini Sesuai Bagi Mengelakkan Sakit Sendi Ketika Bersolat

Bagi mereka yang sakit sendi ketika sujud dan duduk, sejadah ini dapat menyerap tekanan sakit pada tangan, bahu, lutut dan tumit. Ini memberi keselesaan dan khusyuk ketika bersolat.


2. Sejadah ini bersifat 'Hypo-allergenic'

Ia diperbuat daripada bahan selamat - material nitrileorgnic material dan non toxic. Oleh itu, ia tidak memberi reaksi alergi atau alah kepada hidung. 


Kebanyakan sejadah memerangkap habuk dan kuman (germs) dan akan masuk ke hidung ketika sujud. Orang akan terbersin dan ia boleh memberi kesan buruk kepada pesakit Asma. Sejadah ini sesuai kepada pengidap Asma kerana ia tidak memerangkap habuk.


3. Sejadah ini senang dicuci kerana ia diperbuat daripada bahan kalis air.

4. Sajda Solat Mat Untuk Aktiviti Out-Door

5. Keselesaan Sewaktu Musim Haji

6. Wakaf Sejadah



7. Hadiah Hari Jadi atau Hadiah Menunaikan Haji



Moon pilih warna Charcoal utk dihadiahkan pada Pak Sutan. Dia pun suka sangat....dia kata nih mmg idea yg sgt bagus ..terus kembang kempis hidung mak sebab dapat bagi hadiah kat dia something yg Moon rasa sangat berbaloi. Abang nanti doakan utk kita sekeluarga tau.. 


  
 Ada banyak warna lagi tau. Kalau nak hadiahkan kat husband atau wife atau mak dan ayah memang bagus sangat . 


Ada 4 warna yang anda boleh pilih. 


10% utk pembelian online






GOOD NEWS


Sajadah mat akan berikan additional 10% diskaun khas buat 

pembaca dan follower Moonpunyerblog

Buat pembelian online akan dpt 10% 

Diskaun blog moon dpt 10% lagi

So u ols akan dapat 20% diskaun 
( sempena Ramadhan shj )


Rm125 - 20% = Rm100


Masukkan coupon code : moonpunyerblog
10% + 10% akan terus ditolak bila anda masukkan coupon code ni



Memang sesuai buat hadiah bila balik kampung jumpa mak ayah sempena Raya nanti . Alang alang bawak balik balang kueh beri la hadiah satu kat dia org. Misti dia org suka.

Hadiah yg sangat bermakna...pasti mereka akan sentiasa doakan kebahagian utk anak anak setiap kali selepas solat. Tiada apa yg lebih bermakna selain doa dan restu ibu bapa.

Selamat Hari Raya semua

Boleh whatsapp nom di bawah utk order ya atau ke laman web Sajda Mat Malaysia 




Email : my.sajdamat@gmail.com

Tel : 012-674 9095


Facebook : mysajdamat



3 comments:

anis abdullah said...

Cantik dan praktikal..kita pun solar sejadah berhelai2 hampar. Last2 hampar atas karpet tebal...

Unknown said...

Masih adal lg ke promosi 10+10% tu

Miss Moon said...

Masih adal lg ke promosi 10+10% tu

boleh whats app seller sebab ni entry 2016 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...