Tuesday, June 07, 2016

Mak Andak Homemade Cookies

Tahun ni nak masuk tahun ke 3 dah order biskut ngan Mak Andak. Moon paling suka biskut Coklat Cip dia yg berhantu sangat. Sebab apa berhantu? sebab mula mula beli balang penuh je ...kejap je balang kosong..hahahahha sebab mmg berhantu sebab tak sedar suap masuk mulut. Belum raya lagi pun nak kena sorok. Sebab kadang waktu malam di bulan puasa pun boleh rasa nak makan biskut raya 

Suami plak tu yg nak makan...tak sampai hati plak nak kata jangan la makan ....tu biskut raya tu ..........

 Chocolate Chip RM20 (+/- 50pcs)

ni la biskut yg extra rapuh n krup krap krup krap tuh . Pesonally Moon mmg rekemen sangat biskut ni sebab biskut ni mmg sentiasa dalam list biskut raya Moon . Cam na boleh jadi rapuh n sedap cam ni ye........alamak paste gambo kat sini pun dah duk telan air liur ...alahai baru awal pagi ni hahahha 

 Sampan Traditional Cookies RM 25 (+/- 45pcs)

Ni adalah biskut yg mak mak kita suka . Ni mmg kira biskut yg klasik la kan.. Bentuk sampan lepas tuh ada plak mix fruit yg bila makan dapat plak kunyah buah yg kenyal kenyal tuh ....alahai sedap nya tambah plak ngan biskut yg rangup dan rapuh. Macam macam combination duk main dalam mulut

Moon siap tanya dah kat Haizan. Sebab mmg Moon slalu amik biskut ngan dia. Tahun ni baru 1st time ada biskut sampan ni. Haizan kata ni limited n tak banyak. So siapa cepat je dia dapat. 

 Popia Simpul RM 23 (+/- 500gram)

Ha kalau jenis popia yg kecik kecik comey nih lagi la kena sorok. Selagi belum raya takley tunjuk kat bapak budak n budak budak....termasuk mak budak sekali . Sebab nya ni sangat sedap kalau duduk atas sopa...sambil layan tv ...sambil pegang sebalang popia simpul. Mmg selamat la sebalang tuh hahahahhahaha

 Flower Tart RM 28 (+/- 50pcs)
 
Lama tak nampak tat yg inti nenas kat tengah tengah. Skrg kan semua roll atau jadi bentuk bulat kan. So bentuk bunga cam ni sangat klasik. Moon mmg hantu tart nenas . Nanti ni boleh order juga....
 
Haizan akak nak order awal sebab ada 2 sessi....sessi sebelum raya n selepas raya hahahha. 
 
Sesiapa nak order boleh tgk cara nak order seperti di bawah ya. ni blog Haizan , Moon share kan sekali




CARA MEMBUAT ORDER

1) BUAT PESANAN :-

SMS/Whatsapp No. - 0193920057
FB/IG : Haizan Qaseh
Email : zara.haizan@gmail.com

inform Jenis Cookies dan Kuantiti

2) BUAT PEMBAYARAN :-

AKAUN NO : 7007901140 CIMB -  NORHAIZAN BINTI MD AKHIR

Mohon kemukakan bukti pembayaran

3) MAKLUMKAN TARIKH PENGAMBILAN COOKIES -  SELF PICK UP 

LOBI MENARA TM  

ATAU

SEKSYEN 19 SHAH ALAM (BERDEKATAN DENGAN SEKOLAH RENDAH)

ATAU 

BANDAR PUTERA 2, KLANG


1 comment:

Nooraini Ali. said...

SEDAPNYA KUIH RAYA... dah rasa bahang nak raya niii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...