Tuesday, June 21, 2016

suka makan biskut Mak Andak


Seperti tahun tahun yang lepas, kali ni order lagi biskut ngan Haizan. So order nya kena banyak kali sebab sekali harus la sebelum raya utk buat kunyah kunyah waktu malam atau masa sahur hahah.

 Order tart nenas n biskut fav ...biskut coklat by Mak Andak

 Sonok duk tgk TV sambil kunyah kunyah ...krup krap krup krap

bahaya kalau duk pegang balang ni sebab kadang tak sedar berapa keping biskut masuk dalam mulut . So sahur pagi tadi sempat la makan biskut coklat ni.

Memang balang tuh ada atas meja n tak simpan kat dapur

 Masa semua duk siap siap nak angkut beg masuk dalam kereta semua...si kecik ni nangis. Suh Abg Isk je gie amik dia kat atas. Mata duk pejam lagi tapi mulut duk cakap nak ikut abang gie sekolah.

Skali dia nampak balang biskut coklat ni atas meja. Apa lagi ...terus cakap nak

Adik ............apa ni , muka lom basuh terus makan biskut. 

Pegang 2 keping terus biskut kat tangan. Amboiiiii

masuk kereta pun ada lagi 2 keping dia pegang. Haizan oooh Haizan....anak anak suka benor biskut ni. Tahun ni akak kena order lebih la nampaknya

Haizan kata sebab anak Kak Moon suka sangat , jadi dia nak bagi diskaun khas buat reader blog ni. U ols happy tak

 Chocolate Chip RM20 (+/- 50pcs)

Khas utk reader Moonpunyerblog ianya RM16 only 
(diskaun RM4)
make sure utk mention kat Haizan , u ols dari Moonpunyerblog tau. Baru la dpt harga special


CARA MEMBUAT ORDER



1) BUAT PESANAN :-



SMS/Whatsapp No. - 0193920057

FB/IG : Haizan Qaseh

Email : zara.haizan@gmail.com



inform Jenis Cookies dan Kuantiti
MAKLUMKAN TARIKH PENGAMBILAN COOKIES -  SELF PICK UP 


LOBI MENARA TM  



ATAU



SEKSYEN 19 SHAH ALAM (BERDEKATAN DENGAN SEKOLAH RENDAH)



ATAU 



BANDAR PUTERA 2, KLANG
Ada juga biskut lain yg menarik, antaranya :
  Sampan Traditional Cookies RM 25 (+/- 45pcs)

  Popia Simpul RM 23 (+/- 500gram)

  Flower Tart RM 28 (+/- 50pcs)
Tart ni Moon dah rasa juga. Memang melts in your mouth n jem tuh pun tak terlalu manis. Kawan kawan yg kat Menara Rebung, ley order n COD je ngan Haizan


5 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Sedap nampak biskutnya..

Mummy Julia said...

sedapnya.. suka tgk tart tu, bungan tu comel.menggoda sungguh!

Jan@Afzan said...

Kak moon...sedapnya nampak biskut tu...amik kat kak moon takleh? hehehe.. dekat sikit...akak keje cyberjaya kan...

tertelan2 air liur...hehehe

Julia Johari said...

Tengok je pun dah tau sedap biskut mak andak ni...comelll anak bongsu akak tu hehehe

Mawardi Yunus said...

wahh terliurnya kita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...