Tuesday, February 21, 2006

Moon pun tekena kesan tembakkan ...dush dush

Four Jobs I've Had:
1) House keeping JW Marriot Bkt Bintang - this is my 1st job . Part time saje . Masa nih last semester so utk carik duit lebeh kiter kijer sana petang sampai mlm . Sutan pun jadi banquet, laundry n hosekeeping . Masa tuh RM 5 sejam dah cukup hebat. kadang kalau nasib baik dpt tips dan buleh jadi babby siter anak mat saleh RM 20 sejam , syok woo last last satu umah sewa kerja sana ..ahahha kiter ajak join d club
2) Customer Service Represantative Great Eastern - Ni 2nd job.. ok tapi cam tak tahan asyik kena marah bukan dek customer tapi dek staff lama ..tensen sih tanya sikit asyik kena marah ..last 2 habih contract i tak nak sambung ..tak tahan ..sutan pun tak tahan asyik kita merungut jer tiap hari . Tapi seronok gak wajib 100++ call per day ...auchhh
3) Secretary Puan Z - Masa nih apa offer semer sapu ...comp science student jadi secretary ..hahahhah hantam sajer . Seronok gak even hanya gantikan Kak Nik cuti bersalin . Masa tuh terasa kecik jer diri ini berdiri dekat ngan org berpangkat 2 nih . Tak der buat apa sangat pun hahhahah tak terrer .
4) Admin work at Maxis - Proses permohonan utk line internet ngan phone number utk opis . Kerja ngan reseller semer..best giler masa kijer sini dan pokai jugak sebab bersebelahan ngan KLCC ..hahahha tiap hari rounder KLCC . Masa nih dpt bos paling best . Cheers to u Adrina Sharmini


Four Movies I Can Watch Over and Over
1) Sound of Music - Cam best giler semer lagu 2 pun best ..buleh nyanyikan utk Isk selalu ...Do a dear a female dear ..Re a drop of golden sun ....bla bla bla
2) Semer citer P Ramlee - Dari kecik sampai besar duk tgk ...walaupun berpuluh kali dah tgk masih lagi terasa ke terujaan nyer tuh hahhhahahha hik hik hik tarzan makan sambal belacan hik hik hik
3) Kabhi Kushi Kabhi Gam - Masa citer nih ramai ramai tgk cd ..semer kat umah sewa tuh nangis ...kali kedua tgk pun nangis ...tak tahu ar kalau kali nih tgk nangis lagi ker tak
4) Winter Sonata - hahhahah mmg hampeh slow habih tapi naper aku suker wargggggg. Buleh habihkan 20 cd dlm masa 1 hari . tak buat kijer lain duk ngadap tv hehehhe best ..jiwang karat jugak harg harg


Four Places I Have Lived - ada 3 ajer
1) Terengganu - Memang dari kecik duk sana ..hahahha sekolah rendah sekolah menengah semer sana . Zaman paling best masa sekolah menengah ...S M Chung Hwa Wei Sin ..zaman kegemilangan la tuh harg harg harg . Blajar , sukan , badan beruniform ...hahah mmg giler kuasa la time tuh
2) Taman Shamelin Cheras - Masa nih baru belajar duduk umah sewa . 1 umah 7 org ..ada best ada tak best nyer ...syoknya
3) Putra Heights - Yang nih paling best hahhahaha home sweet home yg palling best umah free harg harg harg

Four Television Shows I Loved to Watch

1) My Wife n Kids- Paling best , lawak bersahaja..i love it so much ..
2) Every body Loves Ramon - Ni pun lawak bodo gaks
3) The Nanny - terkenang kenang suara Fran tuh ...ooohhh Mr Sheifield
4) Channel 11 Travel n Living - Nak pergi cam tak dpt tgk tv jer ler

Four Places I Have Been On Vacation
1) Sarawak -Rombongan aka vacation jugak lah . Terpaksa replace kan my auntie . Pegi rombongan wanita UMNO ...sabar jer la . Semer nyer akak akak n makcik 2 tapi best jugak sebab aku la paling muder ..yg paling best semer ditanggung ..its free free free
2) Bukit Tinggi - Ikut org jugak nih ...with my sister n brother
3) Penang - Sebelum kawen Sutan bawak jalan 2 sambil sessi bertemu peminat harg harg jumpa sedara ..kira peminat la tuh
4 - Cameron Highland- 1st for our honey moon ..then 2nd time with Hasnol n Anne...wish can go there again cam tak puas jer.

Four of My Favourite Dishes
1) Nasik Minyak org kawen - Dont know why nasik org kawen nih cam best jer ha ha ha ha
2) Ayam Masak Merah - tiap 2 ari makan pun tak per sian hubby
3) Nasi Dagang - Org Terengganu ma ....na na na na na Ganung kiter ermmm keropok lekor panas 2
4) Durian - mmg hahahha nak selit jugak walaupun dia hanya la buah sedap nyer ( dah setahun tak makan ...kena pegi carik nih )

Four Websites I Visit Daily
1) Badak biru - kena masuk tiap 2 ari kena check...kerja kena 1st
2) Fotopages - Tgk sendiri punyer Fp ..kawan 2
3) Google - paling kerap ..mcm 2 benda nak di searchkan ..can learn so many things in the net..i love internet
4) Blogs - hahahh kerap plak bukak blog nih ha ha ha


Four Places I Would Rather Be Right Now

1) At home - Amik Isk kat nursery ..main ngan my handsome boy ..ummm mummy miss u la Isk . Kan best kalau tak kijer..hahha janji end of the month ada rm dlm bank ...in ur dream la harg harg
2) Paris - ermmm best nyer ..berangan jer la nih
3) Terengganu - bleh jln 2 makan keropok , makan ikan celup tpg kat tepi pantai sambil minum air kelapa ..macam 2 kueh ..tempat jatuh lagi dikenang ini kan plak tempat bermain 2 n membesar ( Ila sian awak duk kat dgn hahhaha kiter kat K T best sket )
4) Cameron Highlands - ARghhhh nak pegi lagi ...ramai ramai mesti best pegi lama sket

Four Bloggers I am Tagging
1) Anne - Kena jawab jugak ...
2) Mama Mia - jawab jgn tak jawab ..

3) Hasanul - clark kent buleh jawabkan

ermm tuh je la kot hhahahah dah tak der ..

3 comments:

happy2gether said...

cepatnyer Munirah reply...kita x de idea arini, cam lembab jek otak ni...hehehe...congrats, berjaya menyiapkan tugasan anda...eheheh

ila de cute said...

munirah, kita first time tengok kabhi kushi kat GSC midvalley ngan kawan cina kita, Chiam..dua dua menangis tengok citer tu...sampai skrg tak kira dah brp kali dah nengok citer tu pun still menangis gak... syahduuuuuuu

israf said...

assignment aper plakkz nie..aku tak dapat pun soklan2 dier..maner muni????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...