Sunday, June 21, 2009

Award darik Akma .


Thanks yer dear Akma ..


The rules:
Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :

1- Ai first kenal Akma masa tgk gambo dia masa pregnant yg di shoot by Zubye . Walaupun dia preggy body dia tetap lawo n gambo preggy dia sangat marveles .

2- Hot mama , sangat pandai bergaya . Sangat suka tgk style dia .

3- Ada 2 org anak dara ...so Isk buley pilih ye nak yang mana satu akakkakak . Anak nom 2 Akma nih sekali skala tgk cam Yaya pun ada .

4- Sama cam Moon , kami sama sama org IT you oolsss

5 - She love fashion ..tgk gaya pun dah tahu dia nih mmg pandai bergaya

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :.

1- Saya berasal dari Kuala Terengganu . Move to KL after SPM sebab semer family ada kat sini kecuali my father .

2- Comp Science student .

3- Working kat Telco . Opis kat Cyberjaya

4 - Umah ai kat bandar baru salak tinggi

5 - My hubby Sutan Mahmood org Penang . Kenal since 1998 . He is my best friends

6 - Moon n Sutan mmg slalu dapat kije sama . When i kat Maxis dia pun Maxis . Skrg pun still sama .

7 - Ai love photography ..i am also one of the contributor kat The Photomama . Where all mom can take gud pic of their kids .

8 - A freelance photog ..only on weekends .

9 - Ada sepasang cahaya mata ..Sutan Iskandar n Ameera Suffiya

10 - Suka masak , suka ngemas ,,,mmg ai bibik yg berjaya hahahhahahahah

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe tentang mereka :.
1 - Mai - Teacher Mai ..ai tahu dia bz tapi since dia still tgh bercuti di umah so saja nak kasik mai isi masa lapang dengan menjawab tag nih

2- Ila - Jangan tensen tensen sila wat tag nih ek ...hiks lepas tew tepek gambo syahmi n Hafiz kay

3 - Lenny - Kat opis u bz tapi nanti bila dah balik umah u jgn lupa wat tag nih ek

4 - Fara - oooo fara puaka tebing biru akakkakakak nko jgn sila wat tag nih baru aku bagitai nko mana nak beli alas dulang yg meletup n lain darik yg lain . Yg pasti nya projek kiter tew on kay auauuuuuw.

5- Jujue - auuuuu diva di utaraaaaaaaaaa yg meletop kebabom ..

6 - Shu - Shu , since shu still dalam pantang jauh plak nnun di UK so moon nak kasik home work kat Shu ....kish kish kat ammar n aqila ya

8 - Genie - mak nuqman yg mana anak aku suka gaduh ngan anak genie masa kat nerseri di sri kembangan ...sila la merajin kan diri mu ya genie ...psttt cantik la laman . harus mak gie carik batu2 putih tew jugers

9- Gee ..my 1st customer Gee n Jai . Now dah jadi kawan . Thanks ya Gee ...dia nih pun sangat pandai jahit manik tau

10 - Azie - aku tahu nko dah ada kamera skrg kan nko jgn gatal gatal tak mo apdet blog

11 - ZZ - sila amik yer laling .....................


4 comments:

genny da bomb said...

moonn!!!dah buat!!!

Akma M.Rudy said...

hahaha nak muntah le baca pujian melangit dr moon..ekekke btw kita besa..besa aje..and thanks sbb luangkan masa jgk terima award skali ngn tugasannya...u rawk poms i loiikeee!

ila de cute said...

moon, akan ku buat ye...

Lenny said...

moon.. ai tag moon.. moon plak tak aii yerr.. hehehhehe