Monday, June 22, 2009

My bz day ...sunday

Kuar dari Kajang dalam kol 12 lebey . Go to area batu caves amik ubat papa dari sesei' cina . Its chinese herbs . Pakcik Sutan yg duk kat hong kong tew mmg dah bertahun ngan sesei nih ..dari dia sendiri hingga la grandma kat penang n now sampai ke papa . Mmg duk amik ubat ngan dia . Kiter hanya mampu berikhtiar bukan . Ubat rebusan yg dia kasik tew cam ley kecut kan polips dalam usus . Tak tahu la kebetulan atau apa kan kiter tawakal je la . Lepas papa amalkan ubat tew ...few of the polips dalam usus tew mengecut .

Armand Dubies 1st Birthday Bash
Lepas amik ubat kat kedai cina tew terus ke Taman Bolton utk Birthday party ...happy birthday dear ...thanks alot ya Tety ...sonok sih . Makanan pun sangat marveles . Yang paling tak tahan tew siap ada pulot kuning ngan rendang ...eiii sangat dap dap nyaaaaaaaa

Oloooooo sweetnya dia kishhh mak dia . berkenan benor hairband tew . Rina ley tempah tak ekekekek . Patut la rasa cam pernah nampak je Rina nih rupanya u are the lucky person utk litle big shot tew kan . Nanti moon akan upload kan full entry kat CYBERPHOTOG kay ..nanti ley ke sana

Met few FP friends kat sana ....and tak sangka sangka dapat jumpa Zie n Dania . She is my 2nd customer after Gee n Jai . Wah dolu ai amik gambo dia preggy skrg anak dia dah besar dah . Zie , moon dah block dah date utk bulan October tew ....nanti kiter ketemuk lagi ya Zie .
Selepas 2 tahun kemudian ( thanks zie ...moon rasa cam baru lagi kiter berphotoshoot n di saman akakkakaka rupanya dah 2 tahun )...muker Dania sama tak berubah cuma she's getting taller n rambut dia makin pangang and tak lupa Zie makin kuwus .

Baby Aqil
Balik dari job birthday terus zass ke Segambut utk melawat Elyies yg bersalin . Sowi la ek angah lambat gie lawat tetiap minngu bz manjang je . Sonok nye pegang baby wink winkkkkkkkkk 3rd batch ? Nanti la dolu ...Tahniah angah dah dapat sepasang Aqila n Aqil . Manyak handsome tau ini budak nih baru sebulan dah cam gaya budak besar ...ekekekke yg pasti nya dia buat dek je time kita org duk bising ...bukak mata pun sebab nak yak yak akakakkakaka
Thanks ek Angah n Cik Dah ...kenyang kita org siap di sajikan ngan macam macam siap ada bubur special lagi ...nanti ketemuk lagi ek ...mana la tahu kot kots nak amik gambo aqil lagi ekekekkeke. Ayat aku meracon nko angah ...nko kan kata nak print gambo canvas pillanie kan . hiksssssss

Dkt Maghrib tew balik terus ke kajang wahhhhhhhh jauh . Singgah Giant Kajang japs sebab nak beli water filter . Adeh air manyak karats laaaaaaaaaa....then sampai umah dah kol 9 lebey . Lepak jap sembang ngan mama n papa n talib dah nak siap siap balik Salak .....

Kol 11 pm cam tew gerak ke Salak ...lalu kot LEKAS ....sampai umah dah kol 12 ..nasib bebudak dah tido ...penat dow ....tapi gatal jugaks kan tangan tew nak update blogs ekekekke

ok jam dah kol 1am ...nak tido besok kena gie kije awal ....audit maaaaaaaaaaaaaa ...sowi ek i takkan available isnin n slasa sebab im sure im gonna be e
xtremely bzzzzzzzzz

16 comments:

yantz-yeem said...

moon nnti kita nak cilok resepi yg kat bawh nun....boleh eks....mintak ijin dolu nie...

E.L.I.Z.A said...

ya ampun bu!
sgt chantek gambar itew!

Miss Moon said...

Yantz ...sila la cilok sebab ai pun cilok dari internet ekekkek

eliza ...thanks ( blushed ..)

atty's said...

lawa2 gambo..suka tgk

eLYies said...

akan ku tunggu gambo anak bujangku...hehehe

rina said...

tak sabar nk tgk gmbr2nya. ngalahkan mak armand plak. hahaha

Miss Moon said...

Elyies gambo anak teruna mu dah ku uploadssssssssss

genny da bomb said...

uikkk dah beli water filter dahh??pantasssss gerak ni hehe..

Miss Moon said...

genie , lom lagi ....beli yg purifier tew dolu janji tak mo air tew nampak perang ...lom ada budget agi nak beli cam genie tew . Harus ku kumpul lagi duit ...cukup seribu lebey baru dapat beli ....emmmmmmmmmmm nakkkkkkkk

Kasih Aleeya said...

canteks gambo b&w ibu dan anak tu..suker!!

- tety - said...

huhuhu mmg x sabar2 nih nk tgk gambo2 bday armand... ;)

rina said...

memang ceria gmbr2 bday armand tu...

- tety - said...

cunsss.... sangat CERIA!!!!!!

rina said...

eh eh... gmbr saya pun ada jugak. i likeeee. yup moon... sayalah salah sorang yg menang lucky draw dlm blog kc tu.

Mrs Amri said...

mira sayangg...korektion...after 2 years dah...hehehe..that time dania was 4 years old and our photoshoot date is 30th June 2007...kekeke....kejap jek masa berlalu kan...by the way...gambar sungguh cantiks n ceria...

hanis said...

moon...nice meeting you again hehe
harap-harap ada gambar kami terselit nnt...haha sj menyibok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...