Monday, June 29, 2009

Mini photoshoot smalam

Tenks ya u olsssssss walau pun ada yg menjadi mangsa nyamuks2 di taman ...shiannnnn emily sebab dia yang paling banyak kena gigits ..dah la putih . Nanti Mily suh mama letak mopiko kay .
Pic from Zaimi ..kowang jgn ingat moon kejam plak suh ibu mengandung masuk longkang ekekekek sebenarnya ai nak amik gambar nih .....kalau tak tgk gambar di atas misti tak tahu itu adalah gambar di dalam longkang . Tapi nih yg berseh punyer hokeyGambar aksi aksi kita org dolu ..
Kerana moon pun masuk longkang sama akakakka . Pic taken by buk pilla


Cantek tak frame nih ...lawa kan . So kalau berminat nak abadi kan kenangan gambar anak anak anda apa kata hubungi puan fillanie ...hasil nya mmg terbaekkk . Highly recomended . So boley terjah blog Framekasih

Many many thanks to Hasnor n hubby sebab dtg seawal 8 pagi. Psst Hasnor , kiter suka ar tgk peyut awak yg bolat tew . .and Emi yg sanggup gaks dtg n pas tuh nak kena rush balik kampung . Nanti gambar siap dtg umah akak ek . Dekat je kan . To shiemz n hubby n Hadzeq yg sedondon pakai oren . Walaupun HAdzeq a bit moody . Misti dia heran asal plak org lain amik gambo dia hahhahah . Nazira n Adha ..to the romantic couple ...thanks . This is our 3rd session kan . Selamat berpindah n nanti kalau ada apa2 agi jgn lupa call kita org . both are u so sweet ..sama padan . Ijan n hubby ..tenkiu ..sian kowang kena berpanas . Masa tew kol 10 pun matahari dah teriks . Luckily ley wat bawah pokok . Tak sempat nak sembang lama lama kan . Norly , hope u enjoy the PS smalam . Sian Zahra dia takot kat Sutan n Zaimi ekekkeke . This is our 2nd session kan . Masa dolu tew Zahra kecik agi kan skrg dah besar . Dah jadi anak dara dah . To Mama Reen yg datang all the way from Klang ...many many thanks . Awal Reen sampai sebab nak jumpa buk pillanie . Sempat la kiter sumbat Marissa dalam raga . Konpius je muker dia sebab tetiba semer org kerumun dia hahhahahah . Hope semer happy ...ampun n maaf kalau ada salah n silap . Terkasar bahasa ...maaf ye .

Gambar nyer akan di upload paling awal petang nih tak pun besok ....ye yey ...misti tak sabar bukan

N many thanks yg tak terhingga tu Sutan Poek n Zaimi . To Mai , Ila n Filla to your supoort . Tanpa kalian maka tak jadi la acara menembak beramai ramai ini .


So skrg saya nak menyeksa anda ngan kasik preview sket2 dolu akakkaka dari kamera moon n kamera sutan .. Saya ada 4
card nak transfer ke pc ...so sabar ek ..Yup i know penantian itew satu penyeksaan ...saya pun masih ada hutang upload gambo ngan tetty

8.00 am

9.00 am
10.00 am
11.00 am

36 comments:

Emi said...

thanx to kak moon n the team too..
frenly sgt2..kitowang dtg lambat..tp best je shoot ngan kowang..emily dh disapu mopiko :)

Mama Lyna said...

thanks a lot to moon n geng...syok giler PS tp tuler cik lyna moody...maklumler kami ganggu masa tido die...u know what moon, dalam tengah2 kami mendaki bukit nak ke car park..lyna leh tido kat ayah die...

nak tengok gambar...nak tengok...nak tengok..hehehhe

MAMA REEN said...

hehe..mekacih moon
sebab bersabo ngan karenah aura tu..

aura tu lasak sesangat..heheh...

happy sangat dapat join photo shoot nie..lain kali boleh le join lagik..
hehe..tak sabo nak nengok gambo..hehe

Hasnor said...

waahaaa..thanks moon..kitorang sgt suke! bagus jugak dtg pg2..blk tuh trus sambung tido ZzzZZ..thanks sbb sudi bg peluang! huhu x saba nk tgk gmbr jugak!

Siti Nazira Abdul Aziz said...

hehe ye moon, ni our third session together kan, dari adam 8bln, merangkak, pastu his 1st b'day party, then third yg semalam, sukaaa bangat, kali ketiga bermakna kitorang sangat selesa n berpuas hati sama cyberphotog, sebab tu jadi peminat tegar sama your team, sangat tak sabar nak tunggu gambar, sure daku sentiasa refresh page kamoo moon, haha, thx bangat..

fazilzura said...

SALAM MOON..

oh u ker photoG Mummy nazira..

tingin gak nak ado gambo romantik2 cm mumy.. leh email daku

denso_cute@yahoo.com

** mumy .. welcome to bloger world.. eh jgn lupe dating kite yek

Filla ~ Kasih Aleeya said...

moonnnn... heheh..ko ni bagi tajuk jer kan.. gambo nan ado.. huihh ko sgt bz kan that day.. tak dpt kita nak posing manjer sesamer mcm dulu2.. sian moon.. bekilat2 ko kene panas matahari.. huahahahha... thanks moon.. bagi aku dtg bukak 'pasar malam' kat location ko..hahahah..

~mamazahra~ said...

thanks k.moon..
sgt njoy PS smlm =)
xsabar nk nengok gambo2 hasil tembakan cyberphotog
sowi sbb zahra n papa sgt x beri kerjasama...

Nazira said...

wah dah ada sneak preview, sabar nazira, sabarrrrrrrrr.. haha suspen je gambar tu, milik siapa kah perut ituuu..

Raisah @ echah said...

best nyer kalu dpt join......

shiemz said...

takpe kak moon, take ya time... shiem paham camne jd photog... ingat senang nak meng'edit' bagai... janji hasil tip top k... menunggu dengan penuh kesabaran... :D

Mrs.R @ Emi said...

gewamnyer tgk gambo mily..comei2..

Nazira said...

yeayyyyyyyyyy gambar kitorang dah adaaaa, ya allah cantiknyaaa gambar hitam putih camtu, cantik gilaaaa..
mau mms sama adha sekarang jugaaa!!

Mrs.Nury said...

tgk preview pun dah cantik...tak sabar nk tgk semua pic.Aku ni ha bilerla nak ber-ps.

afairuz said...

kak moon..extreme gile mengamek gambor mak buyung..kak..kalu amikgambar mak buyung pakej dia camner??

Hasnor said...

hahaahah..o'o..milik siape kah perut ittew? jeng jeng jeng..nantikan..posing sampai ke longkang tuh..haha cantik nye moon gmbr2 nye! x saba....uwaaa...

Mrs.R @ Emi said...

akak's..dh ramai plak org tanya, ada lg ke next PS camni lg...

E.L.I.Z.A said...

waaaaaaaaa jelesnya tgk gambar! nnt buat lg neh ...nok join tep!

shiemz said...

Kak moon, kalu sket2 update kan..ghase tekanan perasaan menunggu pun ade gak ghasenyer nie... hahaha..

Miss Moon said...

hahahah sabar shiemzzzzzzzzzzz nanti ai letak gambo kish kish tew ekekekkeke

MAMA REEN said...

x sabo dah nak tunggu gambo auramarisa

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mati ler ko moon... tekanannn... huahahahah..balik gi edit gambo..jgn tido malam nie!!!!

cik.ixora.boutique said...
This comment has been removed by the author.
Hasnor said...

waaahhh dh klua dh gmbr mak yung dlm longkang! ahahahaah...klass!

mOmmy of Triplets plus One said...

haaa...gmbar canvas printing tu mmg cun yer!

hahah puji anak sendiri dan juga puji diri yg mengambil gmbar itew...wakakkakakak

tp ayat moon gak kn, org nama munirah mmg terror amiq gmbar, hihi

Zaimi said...

fuhh.... laju bangat Moon mengupload yer...demi tak menghampakan korang semua...caiyok moon... den nyer gambar baru transfer jer...tak sempat nak pilih... harini agak bz...nie pun baru balik migration ni...adehhh(kol 3am) kompom den masuk lewat esok la...kekeke... selamat menjamu mata...

Miss Moon said...

yup munirah ....org nama munirah nih cam ada midas touch wah gitew kan hahahhahahah , anyway munirah , ai suka sangat ngan gambar ur kids tew . N patut bagi pujian sebab u sangat rajin buat latihan photomama sebab tew hasil nya sangat kababommmmm.

thats y we in photomama we want all momma knows how to take their kids pic ...janji anda ada basic nya then anda hanya klik sahaja kamera bila ada that special moment ...sama cam munirah buat ekekek

busyuksayang said...

hi moon...best jer tgk org lain berPS...rasa rugi plak tak dpt join hari tue...

Mama Lyna said...

yeaa....gambo lyna dah kuar dah...ejan dah cilok letak kat blog dah, hehehe...nak lagi...dan lagi...n lagi....

MAMA REEN said...

moon..nak wat permintaan

nak sekepingl agi..gambo aura..bole...tak bole tak pe arr

fazilzura said...

Mumy NAZIRA ( heheh )..
cun nye gambo korg .. daku tingin ni

gEe said...

moon tk saba nk tgk full review gamba shiem n co..sure mantop!!!

Plain n clean = blog suci nan murni ..ahahhh...

Miss Moon said...

mama reen nanti moon letak gambo aura kay

Nazira said...

zura, tingin cepat2 booking and gi wat photoshoot ini juga, cepatttt..
haha

izhannasaiful09 said...

Moon, ada lg tak nanti2 PS camni?? tp nanti2 la..he heeeee
Moon, ai teringin joint photomama tu..tapiiiiiiiiiii kamera cabuk P&S jer..xper ke?? malu je nk join org lain suma camera dlsr best2..hu huuu

~izza@putrajaya~

Miss Moon said...

izza , boley ...apa salahnya try try ...at the same time ley practise dolu composition nyer master kan dolu the art of seeing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...